Jag är sjuk

Har feber och infektion i kroppen och jag tar studenten om två dar , så jävla roligt !  slängt i mig 6 alvedon och ipren  har så jävla ont eller inte just nu är lite bedövad !!! ska även äta antibiotika eller hur det stavas ! hoppas som fan att jag blir frisk tills på fredag!

nu tänkte jag faktiskt äta lite gott älskling sa att man blir friskare fortare om man åt det man tycker om ! så nu blir det Ben & Jerry och jordnöttsringar ;) mums!


bye bye


I have a dream

sitter och lyssnar på I have a dream med abba ! bra låt ....

boka tid på studio 22 idag ! måste klippa och slinga håret til studenten , haha hade verkligen tur att dom hade en tid kvar! halv tio nästa torsdag helt perfekt ; ).

igår var en av dom bästa dagarna i mitt liv , har inte sett min pappa så glad på så många år! hela jag fylldes av gläjde av att bara se på honom! min pappa beyder så himla mycket för mig älskar honom så mycket!
han tacka oss så mycket och var väldigt tacksam! kan aldrig finnas någon bättre tacksamhet han visade oss igår, dagen igår har gjort mig till en lyckligare människa! jag har fått tillbaka min pappa!


ha för en någon sekund sen ropa min mamma och sa att jag kunde haft sönder tvättmaskinen och torktumlaren ! någon av byxorna jag tvätta hade visst något i fickorna som inte ska vara en en maskin , ha jag som trodde att jag var tvättmästarn men icke!





Mikael du är  världens bästa <3
image4


RSS 2.0