härliga onsdagskväll

haft en trevlig kväll, först träning med Anna som för överigt gick väldigt bra, trodde inte jag skulle orka så mycket som jag gjorde!! sen hem och laga sjukt god mat, köpte hem sjukt mycket rotfrukter från affären idag. jag är galen i rotfrukter och just nu är den som bäst och billig så det är ju bara att passa på. vart typ nästan lite kåt när jag la dem i kylådan hahaha. imorgon blir det träning kl 07:00, jag och Anna ska köra lite spinning awsm

jag kan inte ens stå när du inte ser på!

filmen igår var jätte bra och den var ju sorlig som sagt, hade en jätte trevlig kväll igår :)
idag har jag inte gjort något alls,läst typ två sidor. men ska ta tag i livet nu och läsa lite mer och sen ska jag baka för de blev inte av i måndags! tänkte även baka tills mötet imorgon, lite nördig kanske men det blir ju lite roligare att ha möte om man har något att äta på.

Idag ska jag träna med anna, sjukt skönt har inte tränat på länge så nollning och sjukdom stått lite i vägen ;)
vi ska köra bodupump som vi är så sjukt bra på, eller kanske inte nu då men vi var och kommer bli snart igen wohoo.

upp och ner, ner och upp

mm alla dagar kan inte vara bra dagar, dagen började bra sen vart den inte bra, men snart blir den bra haha. förlåt om jag skriver så konstigt! men jag ska snart iväg och äta mat med kristina och elin på rost sen ska vi gå på bio, jag saknar dig ska vi se och jag kommer så klart att grina, jag grinar typ till scrubs! jag är en liten lipsill men det visar ju på att jag har en väldigt känslig sida bland den hårda :) jag är en fin fin blandning.
Men som sagt livet kan inte alltid vara lätt och det är ju bra får då är man så tacksam när det verkligen är bra.

typ fyra år gammal bild på mig och min fina carolina <3

bilder

bilder från i lördags!

kan det sluta regna ?

Är så trött på regn!!! mitt hår klarar inte av regn jag vill att det ska vara platt, har ju inte platt hår och när man har lite kortare hår och page så blir det inge bra om det inte är platt!! vart mycket platt här men tycker det är lite jobbigt.
köpte som sagt mitt löshår idag är nöjd, måste dock köra med lite silverschampo då mitt hår är lite för vitt. kommer bli as bra tror jag i alla fall, testade att sätta i det för en stund sedan men utan bra resultat får öva hela kvällen helt enkelt.
min dag har varit väldigt lugn folk är inte så taggade efter denna nollning, jag känner mig faktiskt  väldigt utvilad efter igår då jag låg i sängen hela dagen :) det är bara halsen som strular. ikväll ska jag tvätta och jag tänkte också baka lite för familjen kommer ju på besök i helgen,  då tycker jag att det kan vara trevligt med lite gofika hoho!
tänkte också tala om att jag har köpt löshåret från http://www.rapunzelofsweden.se eller jag köpte det faktiskt från deras lager shop då det ligger här i Umeå smidigt och bra.


höst!

hösten har kommit på allvar nu och så klart med blandade känslor! jag älskar ju hösten men jag tycker att de borde vara så kallt. jag tycker om att klä mig i lite tjockare kläder och mycket svart, gillar inte att ha för mycket färg!
Har haft nollning i två veckor och denna gång var jag fadder, har ju varit nolla två gånger så det kändes skönt att få vara fadder. Har haft sjukt kul och träffat mycket trevliga människor, men jag är förtillfället rätt sliten och min hals har gett upp men efter lite kurering så är jag på banan igen;)  nu måste jag göra mig klar har föreläsning kvart över ett och ska innan hinna iväg och köpa lite löshår, kommer bli så sjukt nice med mer hår wohoo!!
har inge bilder från nollningen men får tillbaka min kamera idag så det kommer!
tjing bye

Detta kort är från nollningen förra året, var tingeling haha

min blogg

Då har jag tagit beslutet att gå tillbaka till denna blogg min blogg :) känns bra !
tänker inte skriva så mycket nu då jag är trött och måste sova.
saknar mitt långa hår och har bestämt mig för att köpa löshår kommer bli as bra!

RSS 2.0