en lugn lördagskväll !

Nu var det väldigt länge sen ja skrev i här , har inte haft lust eller någon som helst insperation eller vad man ska säga till att skriva. Men just nu denna kväll fick jag ett litet infall!

ja vad händer i mitt liv nu då , vad gör jag vart bor jag!

sommaren som var har nog varit den bästa , fick ihop det med min vän Anders haha fick ihop det lät ju snyggt, men han är min baby nu med andra ord, lät fan ännu dumare det! vi ha bara slappat runt hela sommaren , med tennis , solning trevliga spelkvällar med hans bröder och vänner har även varit med min familj!
han pluggar uppe i Umeå till byggnadstekniker. Felicia sökte då hon också till unviersitet och kom in på ett program som heter Beteendevetenskap mot IT-miljöer! så nu bor jag här i Umeå med min darling , eller vi bor inte tillsammans men vi är tillsammans jämt , jag bor i en två med en tjej som heter Emma som är från Värmland. men ska förhoppningsvis flytta efter jul med två goa tjejer Jillian och Anna.

trivs väldigt bra här uppe i Umeå men längtar hem till min familj och vänner , känns jobbigt visa dagar att vara utan alla men ja klara mig för jag är stark ! haha , nä men ja kommer ju hem till jul igen, plus att mamma Anders och Ofelia kommer upp snart och hälsar på mig och så klar Anders. längtar verkligen två veckor kvar tror jag !

har hunnit blivit en del sköna och trevliga fester , träffat väldigt många trevliga människor!
håller på med min andra kurs just nu som heter Introduktionsteknologi. lite svårt men jag får väl kämpa som det vackert heter! tränar också på en stor träningsanläggning som heter IKSU , sjukt stort utbud av allt som har med träning att göra! det gillar jag. har börjar spela bedminton med darling faktiskt väldigt roligt.

just nu är jag hemma hos Anders, han rumskompisar är inte hemma så det är väldigt tyst här , men orkestern dras igång igen runt 2 halv 3  för då är dom hemma från krogen ! hehe  ganska roligt att lyssna på vad som säger ibland sånt där killsnack som man alltid undrat om , dom pratar om intressanta saker ibland om det inte är om att den ena är avundsjuk på den andres fyllemat och drar igång en "tjafs" haha

hoppas det var lite intressant läsning för er mina vänner och familj , älskar er och saknar er !
vi hörs snart ;)






RSS 2.0