torsdag kväll!

åter torsdag snart helg alltså, tiden går väldigt fort just nu faktiskt! snart är det alla hjärtansdag också men det orkar man ju inte bry som om haha !

idag har ja gjort klart min evolutions uppgift , skönt skönt! labbrapporten är även snart klar ska bara skriva en kort sammanfattning. har även hunnit med att söka ett jobb och så har ja även simmat!  fan träningen har ja verkligen kommit igång med ! det är nice som fan..

nu tänker ja dra mig till tv:n en stund sen ska ja plugga igen , har prov om celler lungor och "blod" , på tisdag!
har lite mycket att göra just nu men det lär göras!


kan man träffa en knasigare människa ?  hahaha gud hjälp mig ...

kanske börja på riktigt nu!

ja nu var man tillbaka igen , varför jag inte har skrivit på ett bra tag är för att ja har bott hos min pappa i sandviken. hans fru och alla barnen har varit i flp, så då passade jag på att få lite kvalitets tid med min fader! har varit trevligt och ibland otrevligt men som sagt denna tid kommer jag inte på uppleva mer! efter som att det bor fem barn där borta så det har varit svårt på många år att på ha pappa för sig själv, men ja tackar  för denna tid!

nu är jag alltså i Järbo igen! faktiskt ganska trevligt att få sova i sitt egna rum, har typ bara sovit där högst sju gånger sen ja kom hem från Belgien , jag har varit lite på vift nu en tid. jag har nog lite panik inom mig,

idag har jag matte prov, woho! får ser hur det går , borde kanske träna lite inför det nu men vem fan orkar ?

haha för några dagar sen drömde jag en väldigt bra dröm eller en underbar dröm !
jag träffade Håkan Hellström och han blev kär i mig, vi blev typ tsm, fyfan vilken vacker dröm varför vaknade jag ?

nu måste jag göra mig klar inför en heldag i skolan! bye  ciao

RSS 2.0