små sur!

jag är lite sur , och det tänker jag vara tills jag  vaknar imorgon, sen får vi se hur ja tänker vara sen!


vart iaf lite snäll när ja fick i mig ett glas vin och umgicks lite med mamma och ingela och mats, men sen blev ja sur igen



jag har nog alltid oturen att inte kunna få behålla det jag vill ha ! fan att man ska ha tur i vissa saker och skit otur i ett annat, varför kan ja inte få ha tur i allt för ?

nu ska ja sova !



inåtvänd!

denna vecka har inte varit min bästa! har varit rätt nere och sådär men börjar känna mig bättre, sitter just nu och pluggar franska och naturkunskap! kommer verkligen få plugga mycket dom här tre månaderna jag ska vara där på komvux!

just denna vecka har jag velat bli liten igen , alla saker man gjort har inte hänt, alla misstag är ännu inte gjorda! bara att få vara liten och inte ha en massa saker man ska tänka på eller göra , att få leka skratta och bara vara utan att man ska känna det där ansvaret.



sen så blir det bara mindre inlägg här också! har inte haft tid i veckan faktiskt. Har varit hos min pappa som kom hem från filippinernan nu i måndags  , den knäpisen har gjort 7 tattueringar! han är lite rolig ,åker dit med noll och kommer hem med hela sju stycken och dom är inte så små heller! sen har jag också skaffat mig friskvårdskort på parkbadet , så igår var jag på box, var skit roligt fast det vart ganska tufft , jag vart ensam när alla delade upp sig i par så jag fick vara med insdruktören, och hon var inte svag dirket haha! men hon tyckte att jag var duktig , hon sa det iaf hela tiden. fick till några väldigt bra sparkar och slag. vill träna imorgon med ,men det fanns bara afrikanskdans och det var fullbokat!

nu ska åter gå till mitt pluggande!  ha en bra helg alla , och ni om bor nära mig hör av er om vill hitta på något ikväll, jag sugen på vin  bye bye puss


haha ett gammalt kort på mig och desireè och mikaela tror jag att den andra tjejen heter! jag tror att ja gick i nian där!


Fredag då!

Ja idag är det fredag , och här sitter man själv framför datorn! skriver med Fia , fan vad jag vill tillbaka till Bryssel nu! men men det är lite omöjligt för tillfället.

vet inte vad det är med mig , har blivit så deppig orkar inte äta nästan heller ! åt på ikea idag med mamma och syrran, det var första gången jag fick i mig en en normal portion på flera dagar med resultatet blev ont i magen! jag känner aldrig något jävla sug. hoppas att morogen dagens planer piggar upp, lite fest skadar nog inte just nu...men orka lägge ner massa pengar på att gå ut på krogen då , aså jag har pengar men vill inte lägga ner dom på att gå ut på en tråkig krog i tråkiga sandviken , nej tacka vet ja celtica haha ,och la you som ja iaf tyckte om , lammkött haha;)  yeah..

det är jobbigt när man inte vet saker och ting ,blir bara illamående....



jag och anna hade lite sköj ;)

ja då var de dax igen då !

nu är ja tillbaka ! 

har inte orkarteller haft lust att skriva sen ja kom hem till Sverige, men nu tänkte ja ta tag i detta igen haha!

dom veckorna som har gått nu har varit väldigt roliga , mycket fest och skoj.
varit en hel del i Eskilstuna och härjat lite, väldigt roligt!

saknar bryssel just nu ! och alla vännerna som var där nere med mig.
vill inte bo här i viken känner mig istängd på någe vis, ska bli klar med plugget nu mars sen drar ja fan någonstans, vet inte vart än men här vill ja inte bo!  haha fan va negativ ja låter men så är det !


fest i helgen eller inte  hm ! i dont know  eller ja ska så klart vara med men om ja ska häva i mig något är lite oklart för ögonblicket !

hoppas att alla har haft  en underbar jul och nyår !  puss bye


RSS 2.0