SVERIGEDEMOKRATERNA

ja detta parti har nu kommit in i riksdagen! är jag glad ?  åt helvete heller jag är sjukt besviken och arg...
finns det mer att säga ? ja väldigt mycket men ja vill inte göra det här så öppet men ja vill att ni ska veta att ja skäms över SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sur!

inge roligt att skriva om ja inte har några bilder att visa :(

är på lite dåligt humör! ibland är det jobbigt att man alltid måste vara glad , känns så falskt juh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
men vissa verkar ju tro att livet är hur ljuvligt som helst!




Fredag!

Ja idag är det fredag kul kul!!
ska iväg snart på seminarium vi ska diskutera lite saker som jag och min studiegrupp gjorde igår!  tycker att seminarium är rätt skoj för man lär sig så mycket :)
sen ikväll ska jag och min faddergrupp träffas och hitta på ett spex till morgondagens finsittning.

hinner inte blogga så mycket just nu för det är mycket i skolan och sen så har vi ju nollning, men den är ju slut i morgon så att då hinner jag lite mer!

måste kila pussipuss


Jag och baby i sommras

buhuuu !

har inte skrivit nu sen i fredags, har inte haft någon kabel eller så ja kan sätta in bilder och det känns så tråkigt då !
men maskeraden blev lyckad tycker jag , ska visa bilder så snart ja kan :)

idag var ja ner på uni och hade grupparbete eller vi gick igenom visa frågor om en böcker som vi har läst, gick helt ok. sen for vi ner på stan och fikade på café göteborg, och vi fortsatte sedan ner på centrum och shoppa lite  ;) visar sedan för nu ska ja laga mat!

puss

en till bild från Greklan! får bli lite sånna nu..

natten blev väldigt ung!

har haft en väldigt roligt kväll med mina nya klass! men sen när klockan börjar närma sig halv tio ser jag att jag fått sms av min chef ,att jag var skriven att ja skulle jobba imorgon brunch ! så det var ju till att trava sig hem :) men får ta igen allt imorgon. tack iaf alla från min fina faddergrupp som är så söta!

nu ska ja sova för ja är trött nu när ja tänker på det ;)
glömde öven kameran hos min fadder så inge bilder på kvällen kan ja bjuda på!huu


denna bild passar sig bra nu tycker jag för jag är inte helt 100

tonight gonna be a good night

snart ska ja dra ner på iksu och möta upp några tjejer från klassen : ) eftersom man har bott här ett tag så är man ju liksom lite guide! känns bra ska jag säg er.


orkade inte riktigt me att hålla på med så mycket kläder idag så det  blev en enkel svart klänning från H&M!! orka hålla på jämt.

tok lite bilder så kan ni får se hur väldigt söt jag är höhöh!!!


Fadder middag

som jag skrev ovan så ska jag iväg på fadder "middag" senare ikväll. kommer nog bli riktigt trevligt!

efter denna vecka fullt med läsning och föreläsningar känner jag mig lite snurrig och trött , det är så mycket att ta in och att man ska lära sig att se och tänka på ett helt nytt sätt. känns iaf bra att det finns andra som känner lika som mig. kan ju lätt bli att man känner sig dum i onödan och det är ju inte så bra för självförtroendet :) men denna fredag ska jag inte läsa eller något annat , ska försöka  slappna av lite, kanske även imorgon hehe. imorgon är det ju även maskerad och jag har valt att vara tingeling , kan visa imorgon hur ja kommer se ut !







en bild från zakynthos  från isommras! var otroligt fint när man kom ut på havet och fick se hela ön!

mozart/ vivaldi /bach

Sitter just nu och lyssnar på klassiskt musik, det får mig att slappna av! hög njutnings faktor för mig!

idag har jag int gjort så mycket alls faktiskt , varit i skolan typ bara pluggat lite och så vidare.
imorgon blir det fadder middag men ja vet inte vart än. Ska ta reda på det imorgon. hoppasd det kommer att bli roligt ska väl även ut efter det förmodar jag :)

nu ska ja njuta vidare.

kiss



är lite sen!

har halkat efter i min dagliga planering ! tiden bara flyger iväg när man läser. ska ät lunch nu och göra mig klar för att sedan dra mig ner till uni för föreläsning.


bilden är från en fest hemma hos min vän carolina"lina"

kvälls mys !

Idag hoppade jag över nollningen , orkade inte vara ute och springa och ha mig ! så istället så var jag och restan av folket jag bor med ner på ica och köpte lite gotta. kände att jag var värd det ikväll :)

så nu ska det bli lite film.



föreläsning !

under denna förmiddag har jag läst kurslitteratur som man måste ha hunnit läst, inte hela boken med några kapitel!
ska kila iväg nu på en föreläsning ska bara slänga i mig min lunch som idag blev havregrynsgröt. som ja var lat och gjorde i micron hihih!!!


igår köpte jag lite prylar som man behöver till skolan.  Jag kom på sen att allt ja köpte var i rosa utom dom där små klistermärkerna! kände mig lite töntig där. slängde upp en bild på mig också för att visa hur jag ser ut idag.
och även på min gröt och min bok !





solen är framme !

idag är solen framme och det är ju bra , hösten ville vekligen komma tidigt till oss här uppe i Umeå. Inte så roligt att behöva ha väntar i augusti.

Men nu tänkte ja berätta om sommaren som jag i stortsätt spenderade här i Umeå. Jobbar ju på ett ställe som heter rex och det är en restaurange/nattklubb. jobbade mest på uteserveringen! umgicks mycket med Linda och Cicci. sen åkte jag hem till Järbo/sandviken där ja även jobbade på mitt gammla sommarjobb lillvik som är ett äldreboende som jag nu har vart i tre sommrar! träffade mina underbara vänner där hemma. Sen åkte jag till Grekland med anna och hade en skön vecka innan allt plugg och stohej. vi hade en trevlig vecka!

jag och anders har även fått en lägenhet som vi flyttar in i oktober, en tvåa!
ska bli väldigt skönt att få bo bara jag och anders.

nu måste jag plugga har så sjukt mycket att läsa.

caio puss







RSS 2.0