god kväll god kväll !

lite sen bloggning här !

idag har ja pluggar inför tentan som jag ska ha på lördag , hoppas verkligen att ja klara den nu.
sen har ja myst med anders , vi har ätit goda mackor och spelat lite bedminton mm.

imorgon kommer det bli en  awesome kväll , ska ut och äta och sen blir det new moon awesome som fan

nu ska ja spela yatzy , bye bye

självmord!

självmord är egoistiskt och jag gillar det inte man är svag och feg! tack för mig

naaaha

jag längtar hem , till lina och jossan nuu..  men snart kommer ja hem iaf , saknar familjen med mest evelina anderas och pappi farmor farfar för mamma anders och ofelia har jag ju träffat för ett tag sedan!

jag ska komma hem lite oftare under våren , har varit lite mycket med allt nu denna höst med det är ju lite förståerligt eller hur det stavas, men eftersom jag nu ska flytta in med anders och så har jag mer pengar över , fast det är ju inte igentligen det som är problemet utan tiden , om ja ska hem har jag hundra människor ja ska träffa och ja hinner inte med alla och ja vill inte att någon ska bli ledsen haha , låter som att ja är världens viktigaste! hih

idag hade jag redovisning , om min grupps  ide om en awesome design ! har ju aldrig gillar att prata inför folk men snart är man ju van , har ju redovisningar hela tiden alltså muntliga. men ja har omtenta nästa lördag eftersom jag inte klarade förra kursens , inte så roligt med vafan jag kommer nog klara den nu. läraren ska att han skulle göra tentan mindre teknisk eftersom det bara var bitare som fick U .  tycker jag var  väldigt snällt av honom , finns hopp för han!

nu ska ja mysa med darling


matprat = en glad Felicia

jag älskar mat , att äta mat prata om mat göra mat!   just nu sitter jag och pratar om jul mat med lina ! hon ska julfest , hon hade en förra året men ja missade den eftersom jag var i Bryssel då. Men iår ska ja få vara med yes. Jag är lite övertaggad med när det handlar om mat blir jag så ! saknar mina vänner hemma så mycket så självklar är ja taggad på att vara med dom också.

tänkte på det där med mat , att jag blir så taggad på saker när det handlar om mat. Jag Jillian och Anna ska ut och äta på fredag , grekiskt!   och jag har redan bestämt vad ja ska äta sitter och jag sitter & tänker på det hela tiden.
jaa mat är viktigt!

imorgon ska ja färga håret eller slinga det , hatar min utväxt den är rätt äcklig. kan inte tänka på något annat när jag ser mig ispegeln. påtal om äckliga saker ja klarade inte min tenta omtenta om två veckor "inte ok"........
men som en vis donna sa " man har inte gått på högskola om man inte fått en omtenta" tänkte på dom orden idag när min puckade lärare sa inför alla vilket resultat jag fått och att det gick helt åt skogen för mig  , vad säger man till en sådan idiot istället för att visa han näven. HATA HATA HATA! visst gick det inte alls bra för mig men man behöver inte säga det inför alla , plus att varför det gick helt åt skogen var tack han som är
helt opedagogisk, jag är glad att han går i pension som man slipper han inågon annan kurs.

nu ska ha kik på film !

puss

jag och mammi på Rhodos

dahoo

nu är det söndag haha , tidig söndag !

jag har varit med anders hela dagen och hela dagen igår mysmys!
var på bio idag , en jul saga den var awesome ,i 3D  var coolt... och roligt ! före bion spela i biljard och jag vann flest gånger föra jag är bäst.

sen när vi kom hem spela i poker och där vann ja inte , så anders ska få 20 kronor och massage av mig sen , men jag vill tillägga att jag var typ bäst i hela spelat med anders fick en sådan tur på slutet ..
imorgon ska vi spela bedminton och vi kommer säkert göra mer roliga saker.. jag tycker om att vara med anders hela tiden..

prata med lina på tele idag var roligt ,

nu ska ja sova bye


jaa är dålig

på att skriva här , men det kanske beror på att ja är så upptagen hela tiden ? nä jag är bara lat och trökig!!!!

men ja tänkte att ikväll ska jag  låta er få lite av mig : )

jag har tenta snart , och ja fattar typ inget av kursen ! och det beror på mina så kallade lärare borde dock inte få vara lärare. förstår inte vad han säger och inte vad han skriver , jag är inte ensam att känna så här jag tror att alla i klassen om man nu kan säga så är lika arga på han som jag , eller ja tycker iaf att dom ska vara det!  vi ska nu imorgon få två andra lärare som ska komma och förklara mer för oss om ja nu har uppfattat det hela rätt. så vi får hoppas att allt faller på plats.

i helgen har ja bara varit med anders , och just ja mamma & anders och ofelia har varit här uppe och hälsat på , var jätte kul att dom tog sin tid att hälsa på mig och anders så klart uppskattades verkligen.  åter till helgen , vi har myst kollar på film , spelat biljard med anders kompsiar lars och krull, och så gick vi på bio killarna gillade inte film så mycket men ja tyckte om den , trubbel i paradiset ! 
nu spelar anders poker med han kompisar, jag ville inte vara med  så jag stack och tränade , trodde dom skulle vara klara vid det här laget men icke .. men han har lovat mig en middag och han vinner haha ! nice nice

ska börja skriva oftare nu !  men nu ska ja duscha ja är as svettig hihi



haha , ja bjuder på en otroligt vacker bild på mig , nyvaken och förjävlig ,men ja tänkte att alla borde se felicia i detta tillstånd !


RSS 2.0