söndagmys söndagstvättning! Grattis Finland

idag blir det som ja skrev ovan mys och tvättning, finns inge bättre än när allt är rent !

åkte aldrig till jillian igår var lite nere så ja orkade inte träffa en massa folk, men vart en skön hemmakväll istället med melodifestival och film , melodifestivalen sög igår typ! fast jag tycker det är så dåligt med alla dessa deltävlingar varför kan vi inte ha som det var förr? en tävling sen är det klart. eurovison är roligast att kollar på förra året håll jag på att dö av Alexander Rybak, var faktiskt helt nere i honom ett tag fast sen kom Anders och jag blev nere i honom istället. eller kom och kom har ju känt han i tre år. men känslorna kom då iaf på riktigt, har alltid tyckt om honom!

men nu ska ja sluta babla och tvätta stället!

förresten GRATTIS finland till bronset , känns bra antar att farmor farfar pappa och ja finsksläkten är glada nu ;)
jag är ju faktiskt 75% finsk eller hur man ska säga, inte mycket svenska rötter här inte hahaha!


farmor och jag !



jätte ledsen!

kan inte ta med mig min katt Dino hem ! är jätte ledsen nu och jag har ont i magen. vill inte lämna han här fast ja vet att Anders kommer att ta hand om han bra med endå. Och förresten så tar ja hand om Dino väldigt bra och han trivs jätte bra hemma hos oss.

detta förstörde min dag lite men jag är inte arg eller anklagar någon men jag är bara väldigt ledsen!!!


världens sötaste Dino


biljard och te och bokshopping!

ja som rubriken lyder så är det som står på chemat nu denna lördagseftermiddag.
antar att det finns böcker kvar på bokrean ? hoppas vill ha två böcker ,så länge vi båda andas och Elsas mode. kanske blir någon till bok hra hamnat i en period när jag vill läsa massa böcker och den perioden kommer allt för sällan i mitt lin numera. När jag var lite läste jag mycker mer än vad ja gör idag , tycker ja är dumt!

har nu ätit frukost med Anders och skall nu göra mig klar för stan, är sugen på marrängswiss"ursäkta stavning"
och i Anders guldbok där det finns en massa rabattkuponger kan man köpa två sånna för 95 kr :)  tycker om hans guldbok undra varför inte jag köpte en sådan? eller skulle väl inte varit nödvändigt nu när ja ska fytta hem en stund. men ska absolut köpa en när jag åker tillbaka till Umeå i augusti.


tjing !!

vil ha värme!

bowling!

ikväll ska jag bowla det är roligt fast jag är inte så bra på det, men man måste ju inte vara bra på att eller hur ;)

träningen gick awesome jag är ju så jävla stark ja , eller så inte! men jag vill inte bygga muskler för ja är ju tjej och det är inte snyggt på oss enligt mig, så jag tar inte så mycket vikter.

imorgon ska jag jag hem till jilliano"jillian" hon ska ha korridorsfest/inflyttningsfest kommer bli jätte roligt.

jag vet inge bra gym i viken , ni som  läser min blogg vet något bra gym så tell me ! :)

förrsten jag har blivit en zoo world nörd , inte OK!!!!!


fredag , skönt men vafan alla dagar är den andra lik , typ!

jaa idag är det fredag vilket innbär att ja får äta candy! eller ja får faktiskt äta godis varje dag men det är ju inte nyttigt för kroppen eller ens tänder så att candy only on helger.

idag nu på morgonen och förmiddagen har ja inte gjort så mycket , myst med Dino ätit frukost och kollar på vi äter ihjäl oss , ganska intressant! men blir något irriterad på alla som tror att man kan gå ner i vikt med just bara piller , folk är ju helt plåst ibland!! man måste trän träna träna...

idag ska ja träna gymma plus lite jogging på det , blir bra för mina muskler dom blir ju snyggare på det vister har ja hört av jocke" jocke är en person jag bor med" han pluggar till idrottslärare och han kan sina saker.
sen ska ja mysa med anders och äta paj.

nu ska ja dra och gymma

jag vill ha sommar , och en resa till solen! fast får vänta några månader.
kommer iaf bli en resa med baby lite på sensommaren mys mys!


kort från Rhodos med familjen 2009




hem hem !

jag ska flytta hem för en tid , och det är pågrund utav att jag inte har något jobb just nu och har hoppat av. jag vill inte slösa alla mina pengar på att bo hemifrån vill spara dom tils ja börjar studera igen till hösten.

men ska bli skönt att komma hem iaf , träffa vännerna mina :) och familjen så klart.
men jag trivs väldigt bra här uppe i Umeå och kommer sakna lite folk här uppe mest anders min älskling, men vi kommer ses endå. jag kommer sakna Iksu som jag hänger på nästa varje dag, men jag har fått möjligheten att
frysa mitt kort vilket är super. 

tänkte skriva mer här nu vill att anders ska kunna läsa den, fast vi kommer ju prata med varandra mycket , men ja kan tro att det är roligt att han får läsa lite med ! min sötnos

tänkte lägga upp lite nya bilder..


RSS 2.0