Harry Pottter

nu har ja bokat biljetter till Harry potter och halvblods prinsen !! as bra..

längtar som fan .fatta var länge man har väntat på denna film helt galet!!

har nyss kommit hem från jobbet , lagar lite mat nu sen blir det tv! 

tjing puss


fredag ! R.I.P

Världens absolut största popikon är död !

ha jobbat nu på morgonen och förmiddan , ska snart ut på en promenad sen ska ja iväg och jobba igen!
blir sedan en lugn kväll ska upp och jobba imorgen sen!


mitt liv är en musikal!

hehe när ja tänker en på en sak som ja ska säga till någon , kommer det ibland upp en låt som man skulle kunna sjunga istället för att prata , vart så imorse thomas ledins låt sommaren är kort, skulle säga att det inte fanns några moln på himlen! inte ett moln så långt ögat kan nå .. haha  förut kom ja på någon abba låt!

ja nu sitter man inne när det är så fint väder, har varit och handlat mar iaf, billigt med köttfärs så vi köpte två kilo! mycket med köttfärs nu. satt ute oh käka frulle sen hur mysigt som helst. ska

måst väl dra ut i solen nu , känns liksom fel att vara inne ! imorgon ska man ju jobba , blev även lite ändringar ska jobba dubbeltur så ja börjar 07 slutar tolv sen börjar ja 16 och slutar 21!

hade gött i solen !


nice bild hoho!!!

haaluu

en tidigt torsdags morgon ? haha är det nu ! jag är ganska trött och ja ska snart sova.

igår och idag har ja varit med Anders , även hans bror och hans vänner! har haft det väldigt roligt och väldigt grabbigt mkt data och tvspel. somnade typ runt 06:30 efter att spelat fifa ? och något os spel i några timmar:P
har även hunnit med att gå på min syster teater/musikal som var bra , min syster var bäst så klart ! och så har ja och anders även spelat tennis, as kul !!!! 

imorgon eller idag  ska ja och jossan handla mat ska ju bo här så det behövs mer food , sen blir det ju sol tror jag iaf  och då måst ja sola , sen ska ja spela tennis med anders!

för övrigt har ja köpt en laktosfri youghurt som var as god , det trodde ja inte att den skulle vara !
kommer nog klara av min nya livsstil ! har känt mig bra i två dagar , har inte drukit mjölk eller fil mm på tre dagar nice nice !
fast har ätit lite bröd, samman lagt kanske tre mackor ! det tar lite tid att vänja sig faktiskt....



ja nu ska ja sov!
hade en bra torsdag i värmen

är den  någon som har lite tips om laktos och glutenfri mat eller så ?


bjuder på denna läckra bild !  tjing tjing


bara fel mbara fel!!!

jag har fel på min mage, så jävla jobbigt! har haft det så här såj ävla länge nu. misstänker ibs :/
inte så roligt, så nu ska det bli ändrade matvanor för felicia petterssson !  hur det ska gå är en annnan sak!
men skulle vara rolig att känna sig helt bra i magen en hel dag någon gång, har inte gjort det på några år nu!

idag har jag jobbat , gick bra!  sen firade jag lillasyster, trevligt massa fika som ja inte kunade äta mkt utav  en kaka vart det ! fy..


jag nu ska ja vila mig och min mage,  bye

en söndag!!

I helgen var det ju midsommar , vilket jag firade hemma hos Markus med trevliga människor ! hade väldigt troligt , spelade singstar typ hela natten!  lite grillning och så blev det också , lina hade gjort cheescake och det var den godaste jag har ätit hittils , mums mums !!!

har även jobbat denna helg fredag om det nu räknas och nu idag då! och just nu är jag hemma hos jossan och kollar på hannibal rising?.. har sett den förut med det är faktiskt bra.

imorgon blir det att jobba , sen ska ja på någon risketta på körskolan som man nu måste gå på om man vill ha körkort , sjukt dåligt. sen ska ja hem och fira min lillasyster om inte är så liten längre hon fyller 13 år. tiden går alldeles för fort tycker jag!  vill att det ska bli juli nu så man vet om man kommit in på det man sökt på högskolan , om inte så drar jag nog iväg igen någonstans!  


ja nu ska ja fortsätta kolla sen ska ja ut på en promenix , om vi nu orkar !!! har fan blivit dåligt med motionen på senare tid , men så blir det ju alltid på sommaren , man jobbar och göra en massa annat så träningen blir inte av typ, hehe ! ändring nuuu!!!

hade gött puss tjing


en bild på två av mina systrar , Ofelia och Evelina  och en på mig då från förra sommaren !!
 

hos jossan idag/ikväll

Idag vart det valbo med farmor och min syster Evelina , köpte ett kakfat hehe, och två tröjor ....  Min farmor är inte den bästa föraren i denna kommun, hehhe

sen så har ja varit och firat min tremänning fredrik, han har fyllt 18 år !! åt lite smörgåstårta och after eightmuffins musigt...
tog sedan en lång promenad med deras två söta hundar , ska börja göra det ibland de är skit bra för då kommer ja ut oftare! fick även träffa Desiree Andreas och deras underbart söta Molodey, kommer även träffa dom en sväng i morgon !

nu är ja i storvik och umgås med jossan , nu är det hells kitchen ! måste se det nu skriver med sedan

puss bye


i helgen kommer lina hem . då ska vi äta cheescake och dricka vin !!
 

tråkig måndag !!pp löjligt!!!

Helgen som var har varit väldigt trevlig , elin tog studenten ! hade väldigt roligt med alla i Eskilstuna..
sen på söndagen drog jag till farmor och farfar , pappa var även där ! så jag sov kvar där. väldans mysigt

men helgen bjöd dock på en väldigt tråkig grej , Sverige förlora ju mot danmark, det sved!
stackars Henke som också  förlora sin bror , kul att kanske förlora en plats i vm och sin bror på samma dag ! tufft
får helt enkelt hålla tummarna och tårna nu på onsdag!

Och för folkpartiet gick det ju bra för i Eu- valet ! roligt
piratpartiet tycker ja inte har så mycket i bryssel att göra ! men alla kan ju inte ha samma åsikter som mig!!!!

nu ska ja städa mitt rum ,



det är kallt i Sverige idag !!!

ja fyfan idag har det varit kallt!

Har jobbat idag ,dom ringde in mig imorse! trevligt att jobba lite, sen efter det så har ja inte gjort så mycket faktiskt! har tagit en promenad med mamma i kylan. och nu  iväntar jag mina kära stora syster Evelina som ska komma och hälsa på här hemma och ja tror att andreas är med också , väldans trevligt!  ska väl äta lite popcorn och kolla på tv med familjen senare, är så mysigt med familjekvällar ibland , synd bara att ja har fyra syskon till som ja inte får mysa med bara, alla kanske inte vet att ja har 6 syskon ,alla är på lite olika håll! och där får vi skylla på min fader.

Imorgon blir det ju som ja skrev igår att åka till  Eskilstuna , och ja ska köra dit hehe! har aldrig kört så långt förut så jag hoppas vi överlever, men ja tror att jag är redo!!!

har börjar fundera på att dra utomlands efter sommaren , söka jobb och just nu så står England , Irland . Holland högst på min lista.. ska försöka dra med mig Jossan , men om hon inte vill så drar jag nog själv. Men ja tycker att hon ska ta chansen. hon kan ju liksom bara åka hem om det inte funkar!

Nu väntar soffan och tv på mig !

Ha en jätte trevligt fredags kväll!

puss bye bye
 


Vem vet inte du , Vem vet inte jag Vi vet ingenting nu vi vet inget idag!

sitter just nu och lyssnar på lisa ekdahl, och kollar runt lite , ska snart ut på en promenad nu tror jag , har nästan slutat regna nu så man ska väl passa på att röra på fläsket!!

ihelgen ska jag ner till eskilstuna och fira Elin , hon tar studenten ! ska bli väldigt roligt var ett tag sen ja var ner nu.
jag köpt en klänning igår från sisters väldigt fin tycker jag att den var , är lite osäker om färgen passar på mig men varför skulle den inte hehe! skulle även köpa mig ett par skor men hittade ej några som ja ville ha , och dom som ja ville ha fanns inte i min storlek, fattar inte varför alla skor inte finns i storlek 35 tycker det är ganska taskigt mot oss som har små fötter!!

kan dock inte lägga upp bildenpå klännigen här , är någe fel fattar inte!


jag och världen gulligaste Albin , mitt kusinbarn

nu ska ja dra ut då ,  hade gött   bye bye
 

hehe im back!

ja efter ett väldigt långt uppehåll "3 månader" så är ja sugen på att börja skriva igen .....

ja men vad har då hänt i mitt liv under denna tid ?  den tråkiga sanning är att det inte har hänt ett skit typ!
har iaf träffat Nathalie och Anna , vilket var väldigt roligt. har även träffat Fia !!!!!  har varit väldigt mycket med Jossan under våren här, mkt popcorn och godsaker har det blivit även många promender!, kära Carolina jobbar just nu i stockholm , väntas komma hem på riktigt i augusti..

jag hoppas dock att min sommar kommer bli rolig , har iaf fått sommarjobb vilket ja tackar väldigt mycket för haha !!! ska även åka på en familje semester till Rhodos  i juli , så lite har sommaren att erbjuda ...


kanske ja skriver mer sen ikväll om det hänt något roligt vilket ja tvivlar på !!

en rolig sak ja kom på nu är ju att Desireé har fått en liten flicka!! försommarens/vårens finaste nyhet iaf!!

hade bra mina vänner och ovänner!!!!!


RSS 2.0