fyfan

nu är jag sur , desperate är idag  och jag kan inte se det ! det är vad ja kallar fyfan.

jaja det får väl bli något annat jätte roligt program för mig !

bye bye bye bye

tisdag !

idah har det varit ännu en seg dag , börjar bli lite tråkigt !

men  sen kom Fia och hämta mig och vi åkte och handla mat i typ en kvart ,sen körde hon hem mig igen ! så jag fick iaf en liten tur.


försökte få gabriel att bada men det är helt omöjligt ! han lyssnar aldrig på mig , ja tills sist lyfte jag i han i badet med kläderna på  ! ha kanske inte det bästa men vafan !


måndag

då var det måndag igen!  har inte gjort speciellt mycket ida, tränat vi lunch , och kollat på en film. nu ska ja göra mat ! ska även vara barnvakt ikväll, hoppas det går bra! haha

längar tills november ,

fikamys

var ju och fika idag med några tjeje och en kille :) hehe!  var trevligt , åt typ samma macka som ja alltid äter kip curry , men vad som skillde denna macka mot den vanliga var att man fick pommes till , jag ville inte ha det men se på fan så var dom borta sen iaf , haha! och nu har ja ont i magen..   jag tycker vi ska fika varje söndag !


jag och fia tog lite bilder medans vi väntade på fikafolket!!


mys lördag

lördagen blev väldigt mysig och lugn , jag fia och hennes "barn" oda ? vet inte riktigt hur det stavas det är ett norskt namn . men iaf vi kolla på film och åt popcorn och godis, mumsigt!
kan verkligen inte fatta att oda bara är 13 , eller ska fylla 13.  hon är verkar så mycket äldre plus att hon också kan prata franska och engelska, plus sitt eget språk norksa. hon har även fysik på engelska. fan hon är helt otrolig. men har man en ambassadör som mamma kanske man måste kunna sådant.

idag blir det fika med några tjejer inne i De Brouckére.  idag har jag varit i Bryssel i en måndad, har bara några månader kvar nu!

men tiden går fort om man har saker att se fram imot , mina söta vänner Lina och Jossan har tänkt att komma typ i början  av november, familjen ? vet ja inte än .  sen ska ja få servera på Claras födelsedagsmiddag, vilket jag även då får extra pengar för. sen blir det ju jul och jag ska vara med i lucian, jag och fia alltså. sen blir det en till "fest" jag ska hjälpa till på , clara ska ha en avskedsfest innan hon åker till sverige och jobbar i ett år.

mike och jag har bestämt att vi ska ta en vecka tsm när ja kommer hem! låter mycket bättre bara han och jag .

nu ska ja dra bye







förbannad !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha , jag skrattar åt dig med, du bor här och sen skriver du i en kommentar som typ hur många kan se , och eftersom vi bor i svergie är det nog rätt många svenskar! att du tycker att alla svenskar är fula!  
jag tål verkligen inte sånt  , fan det är ju samma om ja skulle säga att alla muslimer är knäppa och att deras religon är helt jävla dum, och att den bara  går ut på våld! och att alla muslimer är så fula i sina jävla slöjor och heltäckande baddräckter eller vad det nu heter ?  .. fan man kan inte skriva så .  man måste fatta vad som är rätt och fel att uttrycka sig om.

 så tycker jag..  eller säg till om ja har fel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ska ja till fia och ha myskväll !

bye ybe

dumma männsikor

när man läser alla bloggar så märker man hur många  dumma människor det finns ! så sorligt .


ikea idag heh! är ofta där nu!  var där med carolina estelle och sandra , vi käka lunch ! jag åt gravadlax med hovmästarsås och lite grösaker, jädrans vad gott det var ! sen köpte jag godis en påse bilar och en påse med lakritsremmar och en med jordgubbsremmar !

blir iaf filmmys med fia ikväll !  måste ha popcorn

mysig kväll !

vart ingen träning idag. ! ingen sminkning heller, hade blivit någe fel med tid så ja tar nästa  vecka stället!

 nu på kvällen har ja varit med Karro Carolina Sandra och Estelle, vi åt middag ,väldigt mysigt ! åt en väldigt god biff! blodig så klar !!!!  muma .. sen blev det god glass. hade väldigt trevligt .

så nu tänkte jag kika på något kanske dobido.

imorgon blir det ikea på dagen och mysa med fia på kvällen , om hon inte är för bakis vill säga ! haha


tänkte även säga att ja saknar min mammi !<3

åter fredag

älskar fredagar !

idag ska ja på någon sån där sminkning sak, ska bli sminkad och kolla vilka färger och sånt som passar mig  , hos dior , sen får man även en present ! faktiskt väldigt roligt , fick det av clara !  men först ska ja träna med fia och nathalie..




ledig

idag är ja nästan ledig , barnen ska till sin pappa idag och stannar där i två dagar ! har tagit reda på deras rum och kläder , sen har ja ju hunden också, men promenader är ju bra !


blev ingen franska kurs för mig ida, clara ska skriva en lapp till läraren för att tala om att ja inte fattar , men att ja vill lära mig. sen lova hon att  hon ska översätta allt ja skrivtoch lära mig hur man uttalar orden rätt, men så jag iaf vet vad ja säger och skriver, sen skulle hon lära mig lite annat som är  bra ! hon är vekligen snäll !

ska vara med fia idag/ kväll , tror hon skulle sova här ! roligt ...



wooho igen

Jag blev utmanad av söta desireé  )

5 saker i min frys:
- fisk
- glass
- svanska  Köttbullar
- broccoli
- kyckling

5 saker i min garderob:
- Kläder
- väskor
- karta över bryssel
- smink
- halsdukar

5 saker i min bil: (har ingen, )
har inte varit hemma på en månda typ ,så jag vet inte hur mikes bil ser ut !

 5 saker i min handväska:
- Plånbok
- en metrokarta
- Mobil
- halstabletter
- european health insurance card

5 personer jag utmanar att göra denna listan:
Malin Blom
Jossan
carolina  blom
sofia liljedahl
Natahlie persson


förlåt om ja inte länka !




wooho

sitter just nu i "mitt" rum med adrian som springer runt och "laga" rummet . han kallar sig själv byggarebob ! gullunge


jag måste  börja kolla på presenter och sånt nu känner jag, tiden flyger iväg känns det som , men det är ju rätt skönt  ! ja har ju något att komma hem till som sagt ! hihih

träningen igår tog verkligen på mina lår haha ! kan inte ens springa i trapporna !  det kan man kalla intensiv pass ! svettet bara rann !



mikael du är den bästa <3 längat så efter dig

franska skit

var på min franska idag , i kanske en timme , jag höll på att sommna så jag tyckte det var bättre om jag gick hem , plus att min lärare är lite dum! jag fattar ju inte vad hon säger och när hon fråga mig idag om något, sa ja på engelska att ja inte vet, då blir hon arg för att ja pratar engelska , men då säger ja snällt att ja inte kan prata franska , och det är anledningen varför jag är här , då skriker hon åt mig no english ! jag tycker hon är dum hur ska ja kunna veta vad hon vill ?  jag tycker det är dumt att ja bara ska säga efter henne och sen inte ens veta vad ja har sagt !  eller har ja fel?

nu sitter ja här hemma och letat efter ett recpet på fiskgratäng som ja tänkte göra till middag ida ! mums .....

ska träna ida också , så ja måste skynda mig lite , bye bye

bilder

jag Freja fia Sandro

måndag

 Fia och jag var och träna idag , på friskis och svettis ! det var helt ok . tog oss typ 40 minuter att hitta stället , och 7 minuter att hitta hem , haha !  kom på idag att ja bor väldigt nära till allt, eller inte allt men mycket.

har inte gjort så mycket mer idag, kollar lite på world news så man hänger med lite. sen smurfarna på nederländska eller vad det nu är , fattar lite faktiskt haha!



latdag

jag och fia har haft en latdag! skönt ....



haha säger jag om igår !  men jag hade även väldigt roligt !

saknar mina vänner hemma :/ mkt mkt .... mike med mamma pappa syskonen ! hm <3 tre veckor har nu gått



bilder från igår kommer sen

bye bye

scones kväll

Idag är det ju fredag och det är väldigt skönt, det betyder att man får sova lite extra i  två dagar!!

clara ska köpa en friskis och svettis ?kort åt mig idag ,ja kunde inte göra det själv för man måste göra det på inernet. så på måndag blir det träning , gud  va roligt  : ) 

har även kollat på flygbiljetter hem man måste ju göra det i ganska god tid , det blir antagligen den 22 eller 23  dec...

idag blir det scones kväll på au pair träffen , gott!!

ikea igen !

idag ska vi till ikea igen, fia måste dit och köpa hårtbröd!!!

igår   var vi ch fika inne i De Brouckere, var några tjejer väldigt trevligt ! drack varm choklad , kom på efter jag drukit upp nästan hela att jag inte gillar mjölken här så då var det itne gott längre ! haha

ska nu gör mig klar , först ska ja ut med hunden sen ska ja gå hela vägen till fia. vi ska äta tacos till lunch.


.

ledig

har typ varit ledig hela dan , jag börja halv sju som vanligt men pojkarna åkte till sin pappa efter skolan! han var ledig så han skulle ha dom lite! så imorgon kan ja få sova ut lite! fast inte så länge ska till ikea igen haha! har ju ingen franska imorgon heller !

men idag har jag varit med fia lite på förmiddagen , var till henns ställe ! gud vilket stort och vackert hus.  hon bor nämligen hos norska ambassödören eller hur det stavas. vi åt lunch och så hade väldigt trevligt !

ikväll ska ja fika !!  

är det kallt i sverige ? jag är nyfiken på hur det är !


nu ska ja äta något bye bye

ikea

idag har jag och carolina varit på ikea!  fia skulle följt med men hon är sjuk stackarn.. men vi ska åka dit flera gånger!
det känndes skönt att se lite svenska varor hihi, för dom har ju typ "food shop".. 
först åt vi en korv , sen åt vi köttbukllar med lingonsylt och gräddsås, för jävla gott..
sen handla vi lite! jag köpte pågens kanel gifflar och ekströms nyponsoppa ,mums! carolina köpte nyponsoppa och marabu ? mjölkchoklad ! 

när vi satt och åt började vi prata om julen, vad man har på julbordet  och sånt! längtar lite till julen

ibland känner man sig för svensk! vi handlar kläder på hm när det finns en massa andra roliga affärer som inte finns hemma . sen letar vi upp ikea för att köpa svenska grejer efter bara två veckor haha ! men det är väl endå härligt på något sätt ,hur mycket man tycker om sverige.! fast jag gillar verkligen bryssel jag trivs här!


nu ska ja kolla på doobido haha! bye bye


lördag ikväll / barnvakt

jag är barnvakt , barnen sover just nu .

idag vart det lite shopping med fia ,karro och sandra !  vart en jacka , halsduk och en skjorta...
var väldigt trevligt , fast jag hosta hela tiden :/

till lunch åt jag en baguette med kyckling " kip curry " , till det en jätte god smootie haha eller hur det stavas. gjort på färska bär , man säger till vad man vill ha i så gör dom den typ alá minut ! väldigt gott. i min var det jordgubbar banan äpple och annans!! kostar inte mycket heller typ 50 för en large .





lite bilder från i tisdags !!
hade väldigt roligt !





halv ute kväll

vart det idag , drog till en pub vid tio tiden drog hem vid tolv , känner mig inte bra i halsen ! gabriel har nog smittat mig!
blev en pepsi för min del iaf ! träffat mer roliga människor idag på au pair träffen! trevligt trevligt :D

bryssel är full av spindlar

jag tror hela bryssel är invaderarde av spindlar . dom är överallt , usch !!!


 
Edith Piaf , tycker jag var vädligt bra! grym , eller var !!




fontän bad!

jag har inte badat i någon fontän men gabriel och adrian , eller bada kanske man inte kan säga men till hälften iaf.
vi ha de gått och köpt glass eftersom det är kanon väder här i bryssel, skön att slippa gå med jacka och sånt , man kan till och med gå med t-shirt på kvällen, men iaf så gick vi vidare till en stor park med ens stor fontän. jag sa att dom fick doppa fötterna men innan ja hann se så var dom i haha! ganska roligt att sen men ja fick lite panik men det gick bra !!

sen hade gabriel vatten krig här hemma. han är en liten busing...

jag är ganska slut efter denna dag , har även haft franska! men har haft väldigt roligt


nu har jag tänkt mig att kolla på la vie en rose.



parken ligger precis brevid denna :)
!

tillbaka

glöm det ja skrev om engelska , min franska lärare sa  inte ett enda ord på engelska!  oj oj ....

franska

god morgon

nu ska ja snart på min allra första franska kurs, enligt clara som jag bor hos  är dom ganska hårda iaf med engelskan , dom pratat bara engelska ibörjan sen blir allt på franska , dom vill ju inte prata så mycket engelska här !! men det är väl det bästa sättet att lära sig ett språk på. 

jag saknar mjölk svensk mjölk,  mjölken som dom har här kan man inte dricka , det är sån mjölk som kan stå sig hur länge som helst, en "flaska" som finns i kylskåpet går ut den 22/12/08 haha !!  färsk mjölk ska det vara.....




popcorn & surisar

har haft en liten sån där depp dag idag, fast bara ett tag !!

har gjort köttfärslimpa kanske inte är så intressant men hehe! sen tog jag hunden på en ganska lång promenad , vilket var ganska jobbigt eftersom man måste dra hunden mer än halva vägen :)  har även lekt med barnen lite.

sitter just nu med en stor skål med popcorn och en påse med suriar , muma !!!!

imorgon börjar franska kursen, sen blir det att dra ut en sväng med några tjejer ! väldigt trevligt

måndag morgon

god morgon alla !

idag är det kallt ute , eller kallt och kallt inte lika kallt som i sverige men för i belgien, hehe!!
har sorterat barnen leksaker så här på morgonen , inge roligt för dom har så mycker leksaker att man blir tokig , bara en massa små delar och skit  ,väldigt svårt att sortera sånt!! jag städa även mitt rum

ihelgen är det något nato fest . hehe ! får se om man ska gå , alla  ska ju dit så !!!!


mer sen !  bye bye

stilla söndag

eftersom jag är helt ledig idag så har ja inte gjort något alls, har varit helt slut i kroppen idag! jag tror det är för allt nytt som har hänt i mitt liv , nya männsikor "nytt" hem, nytt land. allt är helt nytt.

idag har det gått en vecka ! den har både gått fort och långsamt jag tror nästa vecka  kommer bli mycket bättre. man vet vad som väntar! men mitt mål nästa vecka är att hitta ikea och att hitta en bra väg att  gå till min franska kurs som börjar på tisdag.

jag längtar inte hem men ja saknar alla , mest mikeal faktiskt är ju van att träffa han så mycket. älskar dig /er



haha

bäst i hela filmen nästan !!
 

shopping

igår vart det lite shopping men nicole ,carolina, ullis och en till som ja glömt namnet på,blev ett par skor och ett par byxor, ska ju slänga två byxor som jag har med mig från sverige som inte håller längre! det var väldigt trevligt iallafall, det finns väldigt mycket affärer här!!

sen ville dom andra tjejerna dra ut , men jag och carolina bestämde oss för att dra ut och äta istället!
det tog typ en och en halv timme tills vi bestämde resturange. men vi fick se väldigt mycker fina byggnader och sånt medans vi letade, de var väldigt myket folk ute eftersom det även var en ölfestival.

måste även skriva vad vi fick för mat , v i beställde typ biff och peppersås , men när vi fick maten så fick vi biff pommes och spagetti och köttfärsås och ett ägg , på samma tallrik ! hahah . det var gott men liksom konstig blandning haha. men vi såg sen på notan att han hade givit oss fel mat , men de gjorde inget den var billigare än den vi hade beställt !

det var iaf en väldigt trevlig kväll! tack carro


idag blir den slapp dag ska kolla på film äta popcorn

mike du är den bästa <3   

god morgon

gud vad skönt det var att få sova lite längre idag ! snart ska man iväg till något ställe och köpa ett metro månadskort , sen blir det nog att gå på stan lite!

igår var det roligt, var ju på au pair träffen! de var roligt , sen när det hade slutat i kyrkan drog vi någonstans kommer inte ihåg var  det heter, men iaf så gick vi in på någon krog aktig grej , ölen där kosta 1 euro haha ! köpte en som ja inte drack upp, jag drog hem tidigt var så trött , jag och några tjejer till drog vid elva !!!

fick några numm er till några så ja ska ringa snart och fråga om någon vill shoppa lite hiih ;)

bye bye
 

onsdag

åt på en resturange idag kommer inte ihåg vad den heter,  men det var ganska mycket krångel dom hade ingen meny på engelska och det fanns bara en som kunde engelska, väldig dålig engelska kan ja tillägga hahah! men ja fick mat till slut och det smaka väldigt bra.! sen gick jag till katedralen St Michael, väldigt fin och stor! sen blev det en sväng till affären föra tt köpa en borste duschcream och en apelsin.


nu ska ja ta det lite lungt innan jag ska börja med maten ! på fredag blir det au pair träff i svenskakyrkan. måste bara hitta dit .


bye bye

älskar dig mikael!

trött

har varit ganska trött idag , sov inte så mycket i natt hosta hela tiden , men clara har köpt halstabletter till mig från apoteket!  det var snällt !  men annars har det varit som vanligt  , fast vi gick upp lite tidigare  kl 7 !  träffa även barnen pappa idag!

maximus är det lataste hunden jag har sett haha , får dra han typ hela tiden. han bara stannar .


snart ska ja laga mat , pizza

lite bilder från bryssel , på mitt rum , huset , sen är den någon byggnad !

mike <3

borta i bryssel

allt kändes mycket bättre när jag vakna idag!

har hjälp till med frukosten och hjälpte pojkarna att ta på deras kläder, vilket inte var lätt eftersom dom log och sparka på varandra medans hehe !

sen tog jag hunden på en promenad , sen har ja skrivit in mig på en franska kurs som börjar nästa tisdag!
sen har ja tagit en runda i bryssel, jag gick bort mig totalt , men jag knäppte några fina kort iaf! gick in i en jätte fin kyrka. men ja hitta tillbaka som det kanske märks !   gick även till affären och letade efter popcorn , men ja hitta inge :S konstigt.

bilderna kommer ikväll , måste ta ut  maximus nu !!!

bye bye


RSS 2.0