de var det!

nu packar jag ner datorn!

bye Brussel!

min sista dag!

idag åker jag ! hiih

har precis blivit klar med mitt rum !  dammat och torkatgolvet och sånt!
så också hej då till barnen nu imorse, dom tyckte det var tråkigt att ja skulle åka men dom är ju van att folk kommer och åker.fick en present av clara en lotion från Délices de cartier, lyckade väldigt gott!

ja idag slutar detta, vill tacka alla söta människor som ja fått träffa under denna  tid , ni har  verkligen gjort dom här månaderan till dom bästa!<3



klar nästan

är nästan klar med packningen, tvätta ju den sista tvätten idag så ska bara låta det torka! shit kan inte fatta att detta är min sista natt! helt overkligt... erbjöd mig idag att ta ut hunden nu på kvällen, ville bara en sista gång gå runt här på kvällen!

får plats med allt i väskan iaf , men ja har ju slängt lite saker så!

ja imorgon ses vi min kära familj !


bye bryssel

imorgon åker jag hem till sverige!  det känns så konstigt att ja aldrig mer ska sova i denna säng eller vara i detta rum , träffa barnen varje dag ! eller det som är mest tråkigast är att ja inte kommer träffa mina vänner här, eller klart ja kommer träffa vissa , det det har vi allt planerat. men vissa vet jag att ja inte kanske kommer se igen!  men sånt är ju livet .

helgen har varit väldigt rolig, var hos anna på förfest i fredags, ät ost och kex och så! sen drog vi till celtica där vi också stannade hela natten! sen igår träffade jag emelie en stund, vi käka lite lunch på cheescake. senare på kvällen var jag till natta, jag anna och natta skulle se på film men det blev en massa prat istället, var mysigt.. tråkigt att dom åker senare idag och jag blir ensam kvar här..  är ju sist ut här ifrån haha!

min tid här ibryssel har varit helt underbar,  de bästa månaderna i mitt liv! så jag känner  nu att det är den bästa tiden att åka! man kanske måste sluta när man har som roligast,  om ja hade stannat till sommaren kanske jag hade tröttnat helt och tyckte allt var trist och jag vill inte minnas detta så! vill komma hem och ha världens bästa minnen.  men så klart är detta sorligt, men jag har faktiskt min älskade familj att komma hem till och så klart mina underbara vänner där hemma!

jävla religon!

jag säger bara det våldsreligon,  varför ta till baka sin moské på detta vis?  uchs får ju ont i magen av detta!  blir även så arg, vafan! jävla idioter .  hoppas ni alla där åker in i fängelse och sedan blir utvisna!




bye bye



fan

jag är ledsen !

jaha hejdå!

nu åker alla typ, fia idag så sa hej då till henne igår ! sanna och sandro och freja imorgon!

var hos natta idag och åt världens godaste cheescake, vi drack även ett glas champagne som sanna tog med sig! väldigt mysigt. fan det känns konsigt nu tycker jag, har inte velat tänkt så mycket på det , men det kom nu bara! jadu . men sanna ska ju komma till mig om bara några veckor och uppsala där natta bor är det inte långt alls att åka och inte till falun heller.

var även barnvakt ikväll ,vi hyrde en film som handlade om tomten och hans tomtefru haha! den var mysig.

jag har fått en tidning av clara som ja tror ja ska läse nu eller så spara ja den tills på måndag. jaja

god natt!

onsdag! hohoh

har nyss kollat på julkalendern med mina söta ungar !  och idag var det sista gången vi åt pizza tillsammans , hih vi gör det varje onsdag. dom t ycker det är så tråkigt att ja ska åka hem , dom vill fira jul med mig säger dom ! ahh dom är bara för söta. kommer sakna dom! men ja tänker om ja får , komma till deras födelsedag i april

ikväll verkar det som att de ska bli julmarknad ! mysigt då ska ja dricka varmchoklad.. tänker nog även åka det där parisehjulet, om man vill kan man köpa med sig champange på åkturen men det kostade typ 80 e haha för fyra personer, så det är ju bara att glömma!

är på dåligt humöt hittar inte min nya tröja ! städerskan är den misstänkta! hm



jag och lina när hon och jossan var här och hälsa på !



hem hem !

snart åker jag hem! längtar ,prata med mammsen idag eller nyss , de gör det inte lättare.

men jag är glad för jag har en rolig fredag att se framimot med tjejerna , eller inte alla, men det kommer säkert bli hur roligt som helst! sista festen haha !

idag var jag och käka lunch med Natta Anna Fia Estelle och någon finska. var trevligt åt en god morotssoppa. var även och handlade julklappar till mina älsklingssystrar! saknar dom så otroligt. idag eller senare blir det fika med carro och dom ,även det kommer säkert bli mysigt!  måste ju äta min macka en sista gång innan man far.

nu ska ja kolla min mat som står i ugnen !

ciao

ser det ut så här hemma nu ? snö snö

ok!

 jag kanske gick lite för långt i förra inlägget!  snacka om självgod hahah!

ne nu ska jag göra mig klar för en sista fika med all the girls ! mm

helt jävla ärlig!

jag är nog den bästa människa på denna jord , jag är inte full när ja skriver detta ! men jag tycker att det är så iaf , och dom som inte tycker det är dum i huve!  eller kankse inte så dramatiskt men  jag är ju som karro säger  en kvinna för sig ;)  hon är så goo hon..


kom nyss hem från natofesten ! den var roligt , hade mina snygga nya skor på mig ! älskar dom.
kommer sakna mina tjejer så mkt men vi ska ha mys hemma hos mig iveckan innan alla åker!
sen har ja planerar lite så vi kommer ses igen , det lovar jag!


lucian  gick bra också idag  , vi sjöng fint och min vers som ja sa gick helt ok ! hehe
puss nu vill ja sova ska fika klockan 16.00 , så ni som ser detta så är det på  cheescake! pusss


jag och carro !

utekväll med sanna!

igår var det en roliga dag!  började med att jag och sanna gick på en julmarknad , åt en pirog och drack varmchoklad. sen gick vi till en trevlig thaiställe och åt middag! väldigt mysigt med lite vin o ch grejer, sen mötte vi upp sandra.karro ,carro, dompa och jessica! följde med dom till drug opera ?  var väldigt trevligt där snacka en massa och så. sen drog jag och sanna vidare till celtica, där var det väldigt mycket folk. det första som händer när vi är där är att en 80 årig gubbe tar sanna på röven ! haha vad gör en 80 årig gubbe ute så där sent liksom. sen är det någon som grepar tag om mitt  hår! och håller i det ,  jävla störda människa haha ! men  kvällen var väldigt rolig vi träffa några roliga människor å dansade och hade det skoj.

idag är det lucia , så man ska iväg runt halv fem för att träna lite, är lite nervös ska ju säga en vers inför alla människor och det är ju några hundra det! kanske man ska ta sig en lite hutt innan. haha skojja.
sen blir det fest  i natohuset , alla au pairena ska dit ! det blir som en sista fest tillsamman innan alla åker. kommer säkert bli väldigt roligt.

jag började packa igår med haha ! tyckte det var jätte smart , för man ju se hur mycket plats det blir kvar eller om det ens blir någon plats kvar. men sen nu kom ja ju på att ja måste ju ha kläder på mig dom sista dagarna jag är här så nu måste ja rota runt i väskan efter allt ! hah

nu ska ja vila mig lite inför allt! bye caio

vill inte vara barnvakt

imorse när ja kommer ner till köket säger clara att Gabriel kanske blir hemma dag! men det konstiga är att han mår typ bra ,han är pigg och springer runt och härjar,  men dom åkte till skolan iaf för dom hade någon luciafika med föräldrarna idag, men får  väl se om han kommer tillbaka ! hoppas inte  vill träna idag , plus att  om han inte är sjuk då ska han fan inte vara hemma heller......!


nu kollar jag på halal-tv ! ett program som stör mig väldigt mycket, men ja måste bara se det !!!


personlighets test !

Din personlighetstyp:

Kreativa, handlingskraftiga och snabbtänkta. Duktiga på många saker. Tycker om att debattera och kan vara angelägna om att få sista ordet. Entusiastiska över nya idéer och projekt, men kan brista i förmåga att hantera vardagliga rutiner. Oftast frispåkiga, uppriktiga och bestämda. Uppskattar att umgås med andra och är själva stimulerande sällskap. Utomordentlig förmåga att förstå komplicerade koncept och finna logiska lösningar på problem.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Entreprenörer, jurister, psykologer, fotografer, konsulter, säljare, skådespelare, ingenjörer, forskare, uppfinnare, marknadsförare, programmerare, komiker, analytiker, kreditrådgivare, journalister, psykiatriker, PR-ansvariga, designers, skribenter, artister, musiker, politiker.

 

tycker detta stämmer till viss del! hehe eller vad säger ni som känner mig ? hehe


skor!

hittade ett par nya skor! men det blev pengar över som ja inte heller fick tillbaka så jag tog  även två par strumpbyxor isvart och en lite mörkare grå , sen knästrumpor i svart , sen typ fem par vita vanliga strumpor!

jag är trött men jag ska snart hämta barnen vid bussen ,sen ska ja steka en massa pannkakor.

Uppe med tuppen!!

ja det tycker jag man kan säga att jag är iaf! jag går upp sju typ nästan varje morgon , jag  r ju van nu men det är jobbigt endå att just kliva upp ur sängen som är så varm och skön!

idag ska jag leta vidare efter skor! vill igentligen ha pengarna tillbaka men det får jag icke ! men som ja skrev igår så ska Louise få hjälpa mig. Clara åker till Sverige igen på söndag och kommer hem på onsdag, vilket innebär för mig att jag blir här helt själv , eller ok barnen kommer efter skolan någon timme men sen åker dom till deras pappa! gud va skönt det ska bli har redan bestämt att sanna ska komma hit!

har en nu älsklingslåt ! den är från Juno , haha lyssnar på den hela tiden!



jag längar till helgen då är det lucia ! ska  bli roligt, men jag måste öva lite mer på texterna vi ska ju sjunga 17 st!
nu måste jag kila ska göra mig klar för stan!


jag och Anna ,som jag har känt i hela mitt liv!  <3

caio

kväller !

ja nu är det kväller och ja sitter här framför datorn med te oh banan! lite mysigt ...blev inge popcorn orkade inte det.

tänkte visa mössan och mina nya älskade skor som jag köpte i helgen!
köpte dom på new look!  men ja måste säga att dom ser finare ut i verkligheten.





pälsmössa!

har nu köpt mig en pälsmössa ! ska visa bild sen , den är ljusbrun och ja tycker om den.
mamma har du lust att ringa mig när du ser detta ? behöver din hjälp med en sak! hihi

sitter och skriver i köket , håller på att laga mat fisk och ris blir det och ärtor.
jag har bestämt att ikväll ska ja mysa med mig själv , kolla på serier och äta popcorn!  mumma

var ju även till affären idag och skulle kolla det där med skorna , gick bra ska få välja ett par nya skor , så det syssla jag med några timmar idag men hitta inte några som ja kunde ha alla var för stora så dom skicka mig till en anna affär typ på samma gata, där fanns det mer skor ! men ja sa att ja skulle komma tillbaka imorgon istället tar även med mig louise som får vara mitt smakråd !

nu måste ja göra klart maten ! caio

trevligt värre!

god morgon!

har hittat än pälsmössa som ja vill ha ! hoppas bara den inte är såld. en rävpäls tror jag det var.
ja va ska man göra idag! tänkte iaf dra ner på "stan"  och hämta mina stövlar eller får se om ja får nya ellerpengarna tillbaka! sen handla lite julklappar, sen kommer ju barnen hem tidigt idag så ja ska hämta dom 13,18 vid bussen, men är bara med dom tills tre sen kommer deras barnflicka och är med dom.

nu ska ja göra mig klar tjing ciao

shit pommesfrites haha!

va fult det där lät du!

idag har jag varit med fia lite så där under dagen! vi käka lunch , broccolisoppa som ja gjorde helt själv, och sen köttbullar mums. sen var vi iväg och köpte några julklappar så två till är klara, känns skönt! sen vart de träning , kickboxning ! så jobbigt idag hade spya i halsen efter sista övningen men det är bara skönt haha , då känner man att man lever.  fick även beröm för mina sparkar idag, tränan stanna och kolla på mig ett tag! måste verkligen forsätta med detta när ja kommer hem, älskar det !

nu tänkte ja sova så ja är pigg imorgon , ska julhandla lite tänkte jag eller iaf kika på lite saker som kanske blir julklappar. men det tråkiga är ju att ja inte kan köpa så stora saker så hoppas inte alla förväntar sig så mycket saker , har inte plats i min väska tyväär!

kanske även i veckan ska träffa en viss fransman! får se om ja vill haha! men låter trevligt iaf.

caio


tappade lite sugen! haha

orka inte skriva igår !  men igår iaf . somna runt lite över sex, efter en väldigt rolig ute ikväll med tjejerna och två andra , en gammal au pair och en som har pluggat här om ja mindes rätt ! hade roligt iaf ..
sen var ju det julkonsert och det gick vele bra då ! lite trött var jag och det var svinkallt i kyrkan så man skaka med ljuste hela tiden och ina fötter var så frussna att jag inte gick alldeles rakt haha! men det var roligt.
sen blev det fika eller mat på en trevlig restaurange med några trevliga jäntor! sen for ja hem och sov..

ja idag då , har väl inte gjort så mycket idag ,måndagar är ju inte min favvo dag precis! men träning och luciaträning blev av. har ju så klart även jobbar idag! gabriel fick för sig att kasta ner sin väska för alla trappor och så klart gick väskan sönder och han hade även en mjölkgrej däri som också gick sönder så det  vart mjölk över hela golvet ! haha.. jag tillät så klart han inte göra detta men ibland hinner man inte med allt , och dom är överallt hela tiden! clara blev iaf väldigt arg och jag tror inte jag hört henna skrika så mycket förut ! inte på mig då,utan på gabriel.

har faktiskt även varit på en liten biltur med fia oh carro!

nu tänkte ja sova  sov gott alla caio

Sanna på en Restaurange i Antwerpen! fan va roligt vi hade haha!
 

jag på väg till Antwerpen ! inte så vackra tåg dom har här.


trööt

jag är trött ska sova nu ! hm ..
haft en väldigt roligt kväll med söta lammkött haha!  fast jag hitta etn bock ! ne ja skoja , men rolig kväll ska sova nu , ska ha konsert imorgon så ja måste vara pigg och glad  !

bye bye caio

Shopping !

idag vart det shopping ! var till staden Antwerpen ,  väldigt fin stad med bra shopping men jag blev inte vild ! höll mig verkligen inom en normal gräns  ! haha.. tänkte faktiskt visa vad ja har köpt men inte idag ska göra mig klart jag och Emelia och Louise ska iväg sen sväng och umgås och ta ett glas vin!  måste även säga att det var roligt att höra ett annat sråk än franska idag , men flämländska är fult så vi skratta ganska mkt !


skriver mer sen bye bye baby

barnvakt !

idag hade jag roliga sake planerade , sophie skulle komma hem till mig , vi skulle äta frukost tsm och så skulle vi se på p.s i love you. sen träning! men så klart blir Gabriel sjuk, han har problem med halsen, fast nu är han pigg och piggare blir han när clara går till jobbet då ska han leka och ha sig! haha men så är ju  barn. ska visa han julkalendern eftersom vi inte har svenskt tv så har dom aldrig sätt det förut!  fattar  vad lite jag har kollat på tv dom är månaderna, kanske samanlagt det är 4 h haha helt sjuk, hemma kollade jag typ 4 h om dagen men nu har ja insett att man kan göra andra saker än att se på tv.

igår efter lucian träningen gick ja och tjejernna och kolla vid grand place dom har ju juldekorerat där och så hade dom någe ljusspel ganska häftigt dom spruta ut såpbullor på slutet haha! sen gick vi och fika och hade det trevligt !

sen senare idag när ja inte ska jobba blir det att baka pepperkakor och dricka glögg på kyrkan med alla au pairerna, sen har jag och sanna bestämt att vi ska åka skriskor, dom har gjort någon skriskobana någonstans kommer inte ihåg platsen just nu , där kan man hyra skriskor, det kommer att bli så mysigtt! faktiskt så är hela min helg planerad ! imorgon blir det Antwepren , sen på kvällen ska ja äta middag med sophie på någon thairesturange.  på söndag är det julkonstert med svenska kören! vi ska vara med med vårat luciatåg, kommer säkert bli roligt!

det ska bli roligt att få komma hem snart !  men ja kommer att sakna allt här väldigt mycket men så är det i livet man måste lämna saker, för att vara med om nya!   det är faktiskt jobbigt att vara ifrån sin familj så här länge! men man lär ju sig saker på det med !


nu ska ja kila ciao puss

städtant!

pepparkaksbaket gick bra igår, fast ja råkade bränna fast en plåt typ men dom gick att äta endå! satte även på lite svensk julmusik för att få upp stämningen lite!

nu på morgonen har jag gjort rent ugnen , mikron plus alla saker som är i ugnen och mikron, sen har ja stekt pannkakor och snart ska jag göra klart soppan som vi ska ha till middag, kanske man undrar varför jag göra detta på morgonen när man äter runt sex, men det är så att jag måste följa med clara och barnen till deras doktor lite senare idag, och då tänkte jag vara snäll och göra klart middagen nu så slipper vi äta så sent. jag är verkligen en vänligsjäl.

sen ska ja hinna med träning gå till posten, äta lunch, hämta barnen vid bussen. sen lite senare ikväll har jag luciaträning.




pepparkakor

ja vad ska man skriva!

 tycker det är lite jobbigt att gå upp tidigt på morgonen nu när det är mörkt !
var till ikea igår med Carro och sandra , köpte pepperkaksdeg , så när pojkarna kommer hem ska vi baka!
måste också komma ihåg att köpa en kuvert, måste skicka iväg mina papper till komvux !senast idag ,dom måste vara inne senast den 12/12. tränade även kickboxning igår , fast ingen av dom andra tjejerna vad där i går ! men det gick bra igår synd bara att ja lära vara med en person som inte kan slå , hon viftar så mycket med arman , och när man ska slå mot henne så står och håller hon så konstigt att hon inte får någon  balans eller vad man ska säga hon flyttar kuddarna hela tiden och har dom bara helt fel , så jag blev lite sur och sa till henne hur hon skulle stå och hålla plus att ja sa till henne flera gånger att hon slår helt fel, för det är viktigt att slå rätt så man inte får någe promblem. hoppas ja inte får vara med henne nästa gång , för när ja blir sur och  tränar så tar jag i mycket hårdare , så vem vet nästa gång kanske hon får en smäll!

om ja ska orka baka pepparkakor idag med barnen så måste ja sova nu! ser framför mig hur vilda  dom kommer vara och hur mycket mjöl och skit det kommer vara överallt !  ibland borde man inte lova så mycket haaha!

ciao



de trökiga måndagarna !

antar att ja inte är ensam om att inte gilla måndagar !
idag har ja inte gjort så mycket kollat på , på spåret. hämtat mina grejer hos Fia ! tagit en liten promenad.
nu tänkte ja sitta här tills ja ska börja med maten, ikväll blir det träning om ja hinner iväg!  tänkte även kolla på filmen monster ikväll, den filmen är otroligt bra!



På lördag ska jag och några till åka till Antwerpen, ska tydligen vara bra shopping där , antar att några julklappar kommer handlas där!  ska bli roligt att åka till en annan stad ! kommer nog bli väldigt roligt....




Jag och Fia



bjuder på en bild från i lördags !




RSS 2.0