första advent !

idag är det första advent och ja måste säga att ja saknar min familj denna dag! vill sitta och fika med dom nu idag.
men det blir fika idag med mina tjejer istället ,dom är ju som min familj här! sen blir det filmkväll hos mikka ,hoppas jag iaf.

sitter här och lyssnar på carola ! julmusik i min ensamhet haha.


caio

sen kväll!

ja det är ganska senut just nu ! kom nyss hem , var hos fia idag och åt tacos med tjejerna och fias pojkvän, och det  var väldigt trevligt ! men sen drog  vi vidare till någon klubb och det var inte alls roligt ! inge roliga människor och så där, men men ! dansa lite och försökte ha roligt endå!  hehe


just nu sitter jag och äter popcorn och vindruvor ! mums och nu tänkte ja sova 


hoppas eran helg har  varit bra !  puss bye caio

ordning och reda !

kan man säga att jag inte är så bra på ! min väska försvann igår efter vi varit ute, man får lite smått panik ringer mamma ochb ber henne spärra mitt kort ! får lite ont imagen eftersom det inte är första gången jag är så slarvig ! går tillbaka dit vi var igår och frågar om dom sätt någon liten svart väska men icke !  och nu när ja  drar ut extra sängen och varför vet ja inte så ligger väskjäveln där ! varför i hela friden lägger ja den där ?  haha ! jadu ordning kommer nog aldrig vara min grej...  skjut mig någon !!


just ja nu ska ja skriva vad någon skrev haha! 
hey,! i found your number  in Delirium, you look guite nice, i like your hair and your smile ! where are you from?
 you don´t look like you´re from around here, tell me something more about  yourself!  HA så jävla fult !!!!!!!!!!! tur att man inte har detta nummer senare i livet !

puss caio

roligt kväll !!

igår hade jag en väldigt rolig kväll ! firade          som fyllde 24 år. Hon bjöd oss alla på en jätte stor öl. vi  gjorde en tävling på slutet vem som drack upp den först och självklart vann mitt lag! haha så vi vann en till.

hände en väldigt rolig sak, några satt upp ett kort på mig på en väg ! bilden är typ as ful står med en liten korg på huvet och flinar så mina kinder ser ut som två bollar! men iaf så skrev dom även mitt nr, vilket jag inte fattade att dom vernligen gjorde! men efter ett tag så fick ja ett sms från någon ! fatta först inget eftersom ja då inte  visste att dom verkligen skrev mitt nr. haha! ska skriva vad det stod sen, ska bara hitta min mobil först den är på vift !

denna kväll blir lugn , kanske fika på kyrkan  eller kanske bio ? fan vill ha mysfilmkväll med gotta! har ju slutat äta godis har hållt mig i tre veckor men funderar dock idag på att sluta! är så sugen på suraremmar !

tänkte bjuda på någon bild från gårdagen ! bye bye





hm !

är trött  . lära spärra mitt kort  ! blää  så slarvig jag är

Kurragömma !

Kurragömma måste nog vara den tråkigaste leken jag vet just nu ! barnen ska hela tiden leka kurragömma eller gömmanyckel, men det leken slutar alltid med att dom ligger och slåss på golvet! men kurragömma har blivit så utjatad att jag spyr! tråkigt nog för mina blivande barn för jag tänker aldrig leka den leken med dom.

twilight!!

är nog den bästa filmen jag sett! allt var skit bra , men det som gjorde filmen bäst var nog Robert Pattinson han är så underbart snygg , fick nästan lite ont i hjärtat där! ah vill se den igen!  jag är helt SÅLD !! shit
han var så snygg att ja grät när dom kysstet första gången..  men ja måste säga att jag tycktehan var snygg  sen jag sätt harry potter men i denna film tappa jag verkligen andan !

ne kan verkligen inte sluta tänka på den! men nu måste ja försöka sova...

wohoo



the Beatles

sitter här i min säng och lyssnar på The Beatles , just nu är det låten yesterday så underbar låt! 

har inte gjort så mycket idag , sovit och hjälpt barnen med läxorna! bakat pizza till barnen och äggröra till mig. senare ikväll blir det bio med sanna !

tänkte lägga upp nya bilder men just nu är det så att min kamera ligger nere och jag orkar inte gå ner för dom tre trapporna bara för att hämta den ,är fortfarande på latsidan, men det är skönt ibland. behöver vila !

men ja skulle faktiskt ut en sväng idag med fia ,  hon skulle ha en fundation och jag ville köpa en ett puder. men hennes barn höll på med sina läxor och det tog lite längre tid än va vi trodde och ja måste vara hemma vid fem ,och vi kände att det inte var någon ide då! så vi ska göra det imorgon på förmiddagen istället innan vi ska träna. imorgon blir det även att fira Dominique som blir 24 år blir säkert skojigt fast det blir tidigt för mig , för jag måste ju up kl 7 på fredan..

nu ska ja mysa vidare !

tjing


träning !

idag var ett av mina barn "sjuk", så jag var hemma med han ! synd bara att ja missade ikea med carro och sandra


kom nyss hem från kickboxningen , är helt slut! idag  var det extra roligt för jag fick "slåss" imot en tjej som var i lika storlek som mig,  så jag kunde verkligen ta ut mig ordentligt !  inte ofta man hittar en i samma längd och storlek när man är ganska kort!

så nu sitter jag här , ska snart duscha och krypa ner i sängen min! mina arma är typ död nästan så jag icke orkar skriva !

och imorgon verkar det som att det blir bio !twighlight har premiär här imorgon, och den måste man ju se! med sanna ska ja se den iaf

ciao..

lat som fan

kan ja lova att jag är idag. har int hunnit vila ut mig i helgen! plus att ja har känt mig rätt trött på sistatiden! längtar hem också!
ligger just nu i sängen, tänkte gå upp och äta något iaf och mysa med en film!   tränigen får vänta till kvällen då jag hoppas ja har mer energie..

måste ta vara på tiden ja har kvar nu , se saker ja vill se , shoppa lite haha ! snart blir det ju julmarknad också mysigt !


sönder

glömde skriva att man skinnjacka har gått sönder !! hur fan lyckas ja hela tiden ?  skulle ta ner handen i fickan och så tyckte jag att fickan hade blivit väldigt stor haha! så den har gått sönder i fickan och det syns även utan på så det är bara att kasta den! blä

jaag är TRÖTT låt mig få sova ! men nej här ska lekas

mys söndag ?

haha nooot!

släkt och vänner är här, inte min tyväär, men roligt endå. men ja har ont i magen!

har lite blandade känslor just nu ! ibland borde men inte berätta hur man mår för alla , lika bra att hålla det inom sig ibland , jobbigt med sanning, iaf när man blundar för den själv och inte vill veta av den! hoppas inte ni tog allt negatvivt jag mår bra med haha! lite blandat hela tiden..

yeah men nu är det efterätt och jag ska även passa barnen men ja hamna här, haha !!!!

bilder från igår kommer i kväll ,


ibland är ja en dåligt vän , förlåt !


ledsen !

har inte hunnit skriva något idag!  har varit på basaren hela dagen , har  varit roligt , hjälpt barn att slå in hemliga presenter till sina föräldrar!  ätit varm korv lussebullar julmust och pepparkakor, hel mysigt

det snöade även i natt och idag, hihi mysigt som fan tycker jag !

idag blir det fest med Fia Natta och Anna så roligt.

är lite stressad hinner inte skriva mer nu !

caio

 snöar typ bara en  eller två gånger per år här sa någon till mig förut minn just nu inte vem ! hehe














fredag kväll!

har alldeles nyss satt i mig en rå biff  ,haha ! as gott . inte helt  rå stekte den i en minut ! tornedo var det det bästa köttet.
tur att ja var själv annars hade  väl något annan spytt, men ja bara njöt.. jag är lite sjuk

haha ,

bio ikväll med sanna !

goder morgon både herre och fru!

håller på att träna lite lucialåtar,  och ja jag vet att det ska goder afton inte morgon!

idag är det ju fredag vilket känns alldeles underbart ,slipper gå upp så tidigt och ja slipper gå ut med maxi tre gånger om dagen vilket är ännu bättre.

nu så här på morgonen ska ja och fia iväg och göra lite ärenden , ja ska lämna till baka min tintin tröja som är för liten, vill dock ha en ny. sen ska vi leta efter ett Cafe ? resteurange eller en bar  ? jag vet inte faktiskt ,men vi ska iaf hitta någon av dessa , för hon ska söka jobb! sen blir det träning med Fia Nathalie.

jag drömde så konstigt i natt haha ! Carrie och Charlotte och jag vi var i Thailand ! helt plösligt blir carrie dödad av en haj hon  blir avbiten mitt i tur eller hur man säger hah helt sjukt ! och Charlotte dör  hon med ,men ja minns inte varför. En  ganska konstig dröm tycker jag!   vattnet i Thailand var väldigt varmt haha!

nu ska ja kika lite på packart och klar sen ska ja göra mig klar!

min fina tintin tröja som inte är på tintin utan på Bianca Castafiore!



Fika / promenad i bryssel

fikar med tjejrna var mysigt, prata lite om vad som händer i helgen , vart lite olika alternativ men nu är det klart att imorgon blir det typ lugnt med fika på kyrkan ? aså au pair träffen. sen vet ja inte ! lördag äta sushi sen förfest hos mikaela, sen någon klubb, söndag promenad med fia , som ja har bestämt. plus att ja ska på basaren och hjälpa till!

här även nu på kvällen varit ute med fia på promenad, väldigt skönt och trevligt, hitta även helt ny väg hem till mig som ja kan ta !

nu sitter jag och skriver med Anders Järlstig om träning ! det är intressant tycker jag!!


vad händer i helgen för er då ?


nu ska ja sova,  ha en bra kväll puss caio

En riktig tönt

jag är verkligen en riktig Harry Potter tönt ! har läst alla böcker minst minst tre gånger om ! fyran fya gånger haha. kollade nyss på femman ! jag grinar när han möter voldermort på slutet. längtar tills 6 kommer på bio  i sommar ,halv blodsprinsen. men som sagt filmerna är inte lika bra som böckerna men man måste absolut se dom på film!

nu ska ja hämta mina barn som också tycker om Harry Potter haha! tror vi ska baka lite idag , om dom vill!


Uppe med tuppen!! Sverige ett fegt land

Det är jag nästan varje morgon , utom på lördagar och söndagar !

kollade på 134 saker igår, väldigt bra program  , och igår skämdes jag faktiskt över Sverige om ni kollar på det på svt och ser det som handlar om andra världskriget så fattar ni nog  var ja menar! så jävla fegt att man få ont i magen.. och tänkt att vi kunde ha hjälpt fler judar men vilket vi inte valda att göra för vi var rädda att dom skulle ta vara jobb för dom var ju högutbildade, haha låter ju precis som Hitler sjävl!


började även tänka på Astrid Lindgren igår kväll!!
 


 blir så nostalgisk , ryser lite i kroppen  , hur hade ens uppväxt varit utan Astrid och hennes sagor ?
kommer alltid gilla böckerna och filmerna men visst kan ja säga att man ser dom på ett annat sätt nu när man är äldre, men allt var ju roligare när man var barn så! måste köpa alla filmerna så mina barn kan se dom , om ja får några vill säga! Käraste syster är en av mina favoriter men den är inte lika känd som alla andra, men den bästa är Karlsson på taket haha han är grym

längtar till helgen

hoppas att det  blir roligt denna helg , hoppas det blir utgång ! är rätt taggad för det, men har även basaren som ja måste tänka på. Hm HM


imorgon måste ja fan byta min tintin tröja! i detta land så är det svårt att lämna tillbaka och byta saker , måste ha någon anledning och såne skit tydligen! om ni undrar vad såne betyder så är det sånt ! hitta på det nu tycker det lät bra!
imorgon blir det även träning en base pass bara men jag har lite ont ilåren sen igår ! sen hoppas jag det blir fika med alla gosnosar, var ett tag sen.

idag har ja insett att jag är bra på att läsa högt för barn, Gabriel håller nog med mig om den saken. han är så go den pojken har bara kramar mig hela tiden. visste inte att ja var så snäll!!


försökte göra om min blogg idag helt själv  ! haha kunde bara byta färg sen gjorde jag lite andra saker så några saker försvann, är inte så bra på sånt där , någon om har några bra råd att ge mig  ?

mina söta barn!




tråkigt att se katedraler  kanske men jag gillar att kolla påkatedraler/ kyrkor alla ser olika ut , och  vackra är dom ! det här är iaf Saint Micel katederalen som är den största i bryssel


ont i magen!

har ont i magen , gjorde pizza till barnen nu på lunchen , Gabriel orka inte med sin sista halva och så klart lära jag äta upp den, fick lite ont imagen!

blev ingen film , tvättade kläder och så istället, kollade även lite på packat och klart!


det finns en jacka som jag vill ha men jag vet inte om jag kommer  vilja ha den när ja har den på mig och eftersom jag inte är i sverige än så gör det ju allt mkt svårare !  hm  den är  väldtigt fin !




i helgen är det basar, ska hjälpa lite småfolk vid ett chokladhjul , kommer säkert bli roligt..

det börjar närma sig !

Ja snart är det hemfärd som gäller ! till Sverige . blir plugg för min del under våren iaf. roligt värre!

just nu sitter jag bara här, barnen har åkt till skolan clara åker till jobbet snart , nu när ja blir själv tänker jag nog kika lite på film nere i filmrummet!  blev lite sugen på att se ronja rövardotter faktiskt!!!

prata precis med Clara och hon vill att jag och några andra som ska vara med på lucian ska sjunga för hennes jobb! hehe låter roligt!


nu ska ja mysa bye bye

jahadu

köpte en tintin tröja idag ! var för liten så jag måste tillbaka imorgon för att byta , hoppas jag får det ..

har inte så mycket att skriva just nu ! 
så jag skriver mer imorgon bye bye

tisdag

skrev inget i söndags !   hade bestämt mig att jag skulle gå till teckande seriecentret , men så träffade jag på Anna och Ullis! var ett bra tag sen jag såg dom så det blev så att ja hängde på dom istället . vi åkte till någon turkgata med turkshopping! inte riktigt in grej men kul endå! sen hihih gick vi en sväng till horkvarteren och kolla runt lite, fick en sån där obehaglig känsla att ja inte skulle vara där , för alla killar som körde förbi vinkade till oss och ville att vi skulle hoppa in i deras bil! fattar inte det, i fönstren står det halvnakna horor och trycker , sen går det vi  omkring med massa kläder på oss , med  både  mössor och halsdukar. men vi gick inte där så länge ! Men det var endå lite roligt  har aldrig sett såna där förut!jag är glad att vi inte har några såndana horkvarter i Sverige det är ju inte vackert!

sen blev det lucia träning, sen fika ! sen lite senare så hade  vi väldigt roligt nere i metron , sjöng lite grann med lucia linnen på ! hahha ett minne kan ja lova....


så idag då ,  nu på förmiddan blir det iaf teckand seriecentret.

skriver mer sen!

bye caio


änglagård

ska se änglagård första sommaren ikväll när barnen har lagts sig ! ska bli väldigt mysigt , älskar att kolla på film helt själv ibland och då får man ju även  välja filmen själv och inte måste kolla på någon film bara för att vara snäll och inte vill hålla på att diskutera "vilken film " i tre timmar. tänkte nu faktiskt dra mig till affären och köpa lite gott tills ikväll. clara har köpt chips men dom är inge goda det är någon jätte äcklig cheessmak som barnen älskar , men jag är verkligen inget ostfan. ostbågar går ner men inge mer! okej brieost är gott med salami! ok en till ,Halloumi är en favorit men det smakar ju inte ens ost ju!




Änglagård är en av dom bästa.



lördag morgon wooho

det är så tråkigt väder idag , grått bara! ska snart iväg och träna orkar igentligen inte men det är ju ingen bra anledning att inte göra det ! ja hur ser dagen ut för mig idag? just nu har ja ingen anning , tänkte faktiskt ha en sån dag när jag bara tar det lugnt och är med mig själv!

nu ska ja få i mig en macka !


Grand place
caio

god kväll god kväll !

kom för ett tag sen hem från Fia !  vart dock ingen film men jag fick min paj iaf, bananpaj är nog den godaste pajen som finns , typ! tog mig även friheten när ja kom hem  att ta ut maxi en sväng , hade ju liksom inget bättre för mig.

så nu sitter jag här , har vädligt tråkigt! borde kanske sova snart  ska ju träna imorgon på förmiddan, med det är inge roligt att sova om man inte är trött!
Och imorgon är det ju barnvakt som gäller på kvällen, men om jag har lite tur så kanske hon kommer hem i lagom bra tid så jag hinner ta den sista metron som går 00,00 typ! alltså ta metron så jag kan gå ut! kommer även bli  cirkus imorgon haha, med Clara och pojkarna. väldans trevligt


kom på idag att jag stör mig på att jag inte kan gå runt här i Bryssel på kvällarna och vara helt lugn ! jag är inte en sån person som tänker på att saker han vara farligt jag orkar inte tänka så !  men nu har ja börjat gjort det . och det tycker jag är ganska moget ! hah

tokio hotel

haha måste vara det sämsta bandet jag har hört! hörde dom för första gången nu idag,fyfan!!! haha...

var ju på lunch med caroline idag ,var trevligt sen var det att gå åka hem snabbt och göra saker . ta ut hunden städa köket! fan kom på nu att ja måste ta ut soporna och gå till affären . jag försov mig imorse eller ska jag kanske säga att ja inte vakna alls ! haha .. tur att  det bara var Gabriel som var hemma, Adrien hade åkt till sin pappa. men om det skulle varit  något problem så borde ju Clara ha väckt mig  tycker jag. fan jag måste ha sovit djupt.. men men fick iaf lite mer uppgifter att göra här hemma istället , typ som att torka golvet haha! men hon var inte arg iaf tur det.

ikväll blir det som jag skrivit tidigare film med Fia och Sanna , kanske Nathalie och Anna?  jag ska baka paj ,har köpt svensk vaniljsås på svenska affären fyfan vad gott ...

does your mother know!

det är en väldigt bra låt tycker jag ! lyssnar på den just nu.

kom typ nyss hem från träningen. ska väl sova snart hade jag tänkt ! men ja känner mig inte trött.
Har även fått min kamera tillbaka, jag har glömt den hemma hos Anna nu i typ tre veckor tror jag haha! men jag  vågar aldrig ta med mig  den när vi ska ut för jag tappar alltid bort allt . så nu tänkte jag visa tre veckors gamla bilder haha!


jag och Emelie..




caio

hoho

Jag vill tågluffa isommar , någon som är på ? ja ska börja spara pengar nu... hihih

godi morgen

Just nu sitter jag här framför datron och lyssnar på Håkan Hellström ,kan morgonen börja bättre ? nja kan icke tro det!
idag ska jag äta lunch med fia och sanna ! vi ska även till svenska affären och köpa chips och dipp och gräddfil! vi ska ha film kväll imorgon !  barnen åker till sin pappa ikväll vilket gör att ja får sovmorgon imorgon wiee ! så det blir två slappa dagar för min del !!
imorgon ska jag även träffa caroline vi ska äta lunch med tror jag vi bestämde ! ska bli trevligt.

Är världens tråkigaste väder ute just nu grått och trist , hoppas det blir bättre lite senare!


jag jossan och lina inne på en ölaffär ungefär vid Grand place



tjo hej

onsdag idag , dagarna går så fort!
 
hämta barnen vid bussen idag som jag alltid gör på onsdagar, det är rätt roligt för dom blir alltid så glada när dom ser mig , iaf Gabriel, idag kramade han mig mer än ovanligt , sen sa han att han älska mig haha!  jag måste vara en bra au pair ! sen gjorde jag pizza  till barnen och spagetti och pannbiff till mig! sen vart det lite tv .vi var rätt sega jag somna till och med en stund, tur att det var vid tv:n , dom sitter som fastklistrade ,så man vågar somna till en kvart eller så! haha...

senare ikväll ska jag iväg och träna vilket känns väldigt skönt. helgen som kommer bli lugn för mig del, film på fredag och barnvakt på lördag! 

nu ska ja fixa med tvätten !



belgisk våffla , tycker dock den är godare utan en massa saker på!
caio

god kväll!

tänkte skriva lite här innan jag går och lägger mig!

har inte så mycket att skriva just !

jag köpte ett par nya skor igår ett par vita converse! orkar inte lägga ut någon bild på dom eftersom alla vet hur sånna ser ut ! konstigt annars.. just ja köpte även en halsduk , en vit stickad från hm för typ 9 e.

 nu ska jag kika på Friends ! sen sova

caio caio!!

haha Jossan jag och fia !  en väldigt rolig kväll .
!

mysigt!

det är vad jag har just nu ! ligger här i sängen och håller på med datorn! har ju inte kunnat vila riktigt , jag har ju varit sjuk och har jobbat endå ! plus att barnen även var hemma två dagar. sen kom mina vänner hit !  som även åkte hem igår , känns  trist men ja kommer ju hem snart !!!   så nu njuter jag av att bara ligga här. men ja ska snart ta mig en dusch och ja tänkte även träna lite på lucia sångerna, kan inte alla än!  kanske inte har nämnt det jag , ja ska vara med i lucia kören här eller jag är med i den  men ja ska även vara med i lucia tåget! jag tror det kommer bli väldigt roligt.. så jag måste träna lite !

6 veckor kvar tills ja åker hem! tiden går väldigt fort , mamma ringde idag jag längtar hem nu! kände inte det så mycket ett tag här , men nu gör jag det!!!

måste även pluga upp mitt Matte och Naturkunskap när ja kommer hem! det ser ja konstigt nog fram imot! sen blir det att börja plugga på allvar ! hoppas jag iaf ,villa ha det där studentlivet! men det kommer nog att bli nästa år på våren måste ju som sagt ha Mab och Nb.. kanske man även ska ha enb ?




jag vid en stor fin katedral!

god morgon på er

nu ska vi väg och kolla runt lite  ! sista dagen här nu för lina och jossan , inte för mig har 6 veckor kvar vilket jag tycker är bra är inte redo för att komma hem än ! hehe ......



fia har klippt mig  , det blev ganska kort tycker jag ! men ja är super nöjd , man ser kanske inte så bra på denna bild men lite tror jag iaf !    Fia är super duktig!!

vill även påpeka att jag inte är full på bilden den togs igår !

more senre !

ute i bryssel

idag har ja faktiskt varit ute och sett bryssel , eller klart ja har varit ute så förut men idag  var det lite mer ! 


har haft väldigt skojigt i alla fall. vart lite no-shopping idag ! och då menar jag att vi var på shopping tur men inget blev handlat! sen blev det att äta middag , sen tog vi våran bryssel vandring ! då blev det även en varm och god våffla...
knäppte även lite galna kort. Fia fick även hjälpa en skit snygg engelsk kille att hitta någon gata ! fan varför var ja inte först på där .....haha!

imorgon åker dom hem! tråkigt tråkigt.. har haft roligt dom här 4 dagarna. har inte behövt känna mig ensam så mycket. för det kan det göra ibland !


Turist

har varit två roliga dagar ! hoppas för Lina och jossan också haha..

igår shoppa vi lite , sen åt vi middag hemma hos mig ! sen drog vi hem till mikaela och hälsa på mina vänner här ! jag hade väldigt trevligt , men vi gick hem typ kvart i tolv vi har lite sega , så vi kollade på film och åt massa godis och jordnörsringar sen när vi kom hem ! väldigt mysigt.

sen idag var vi varit ute lite och kollar på lite turist grejer ! vi åt våffla  och kolla på byggnader. så just nu sitter vi hemma hos mig och vila lite , vi ska till fia senare och mysa med henne , ska kolla på film och fia ska även klippa mig och färga mitt hår !

blir verkligen en skön och mysig helg för mig och ja njuter av varje minut...




jag är så glad !

ska snart åka och hämta Lina och Jossan !! wiee ska bli så roligt ........... fia kommer och hämtar mig snart det sötabönan ska köra oss ! hon är så underbar hon !!


förlåt mamma att ja lära sluta så hastigt! jag hade så bråttom jag. älskar dig

bästa dagen på länge

jag hade spillt på mig när om ni undrar !aså på bilden
 

saltlakrits

på torsdag ska ja på äta saltlakrits wiie !  fast det är ju inte det bästa så klart ! haha

jag är hungrig kan ju bero på att jag inte kan äta så mycket för att min hals göra för jävla ont ! så just nu tänker jag på all mat som jag inte har ätit på två månader och typ två veckor !  vill inte ha ont i halsen. köpte halstabletter på apoteket för 90 spänn må dom funka !! plus att jag fick någe tabletter av clara.

imorgon måste ja städa mitt rum , ska även tvätta en massa!  plus att ja kankse måste säga till clara att ja har haft sönder handtaget till fönstret , jag får inte upp fönstret just nu. kommer ju några polacker i veckan som ska fixa det dom glömde förra gången dom var här!  kanske ska tvinga dom att fixa fönstret åt mig.


jag hatar att vara trött och inte kan sova, vaknar nästan aldrig utvilad bara på helgerna typ eller när ja sover hos fia!  känner mig inte så trygg i det här rummet allt står på så fel ställen och jag kan inte möblera om heller för det bara går inte helt enkelt, får vila ut när ja kommer hem haha !

nu ska ja försöka sova ,

ciao ciao

NU

ska jag börja skriva lite mer!

barnvakt idag som sagt , ont i halsen har ja fortfarande men känner mig lite piggare idag.
barnens pappa var och åt lunch med oss idag, sen gick vi ut och köpte glass....

idag händer det nog inget speciellt alls  tänkte vila idag , vill ju bli bättre tills tjejerna kommer hit.

fan jag kan inte bestäma mig  vad ja ska göra efter jul! 

skriver mer sen!


seg

jag är dålig just nu på att skriva här ! sorry

har ont i halsen , men jag hoppas det blir bättre snart !


idag och imorgon ska jag  vara med barnen hela dan, så jag har varit med dom nu som sagt , har varit lite jobbigt eftersom jag inte känner mig pigg alls !

helgen var rolig förutom att ja ramla i trappen det gjorde ont haha!

på torsdag kommer Lina och Jossan ! ska bli så roligt längtar så mkt....


nu ska ja vila mig så jag blir frisk , sen lite senare ikväll ska ja till fia som har kommit tillbaka från sverige !!! vi har mkt att prata om hihi..

RSS 2.0